Обявиха Гуинет Полтроу за невинна за ски инцидента

Гуинет Полтроу е невинна за ски инцидента от 2016 година

Обявиха Гуинет Полтроу за невинна за ски инцидента

Гуинет Полтроу е невинна за ски инцидента от 2016 година
Сподели

Актрисата Гуинет Полтроу бе обявена за невинна по обвиненията за предизвикан инцидент на ски писта в САЩ през 2016 г., постанови американски съд.

Съдебният състав отхвърли иска за обезщетение от 3,3 милиона долара,

предявен от пенсионирания оптометрист Тери Сандерсън. 76-годишният мъж твърдеше, че сблъсъкът със звездата преди 7 години в Юта му е причинил четири счупени ребра и тежко мозъчно сътресение. Затова той предяви иск за обезщетение, а Полтроу предяви насрещен иск за символичната сума от 1 долар.

Според актрисата делото срещу нея е опит за печалба от богат и известен човек.

След осемдневен граждански процес съдебното жури единодушно постанови, че актрисата от „Влюбеният Шекспир“ не е причинила сблъсъка през 2016 г., съобщи БНР.

 

Носителката на „Оскар“ присъстваше в съда всеки ден от процеса, като внимателно слушаше доказателствата, включително твърденията на Сандерсън. Мъжът твърдеше, че Полтроу го е ударила толкова силно в гърба, че той е излетял във въздуха. След злополуката взаимодействието със семейството му е станало по-трудно. „Нещо не наред с личността ми, общуването вече не е толкова гладко. Живея като самоналожен отшелник.“, сподели в съдебната зала пенсионерът.

Той твърдеше още, че

му е било казано да не кара повече ски след „спиращия дъха“ нещастен случай,

който е довел до срив в психическото му здраве и взаимоотношенията му.

Фотокредит: Водеща снимка/Гуинет Полтроу по време на съдебното дело: АП/БТА

Актуално

Избрано за вас