September Fun’k Festival с първо издание в България

September Fun’k Festival с първо издание в България

Сподели

September FUN’k Festival закрива сезона от 29 септември до 1 октомври в София, съобщават организаторите. Събитието ще се състои за пръв път в България в The Purgatory.

Почитателите на качествената музика ще усетят какво е да слушаш фънк, диско, дъб, денс електро и още множество свързани стилове, и всичко това на живо, на четири мащабни сцени в три дни, разказват организаторите.

В основата на идеята е Иван Вълков, дългогодишен организатор на фестивала Spirit of Burgas, предава БТА.

„Много различен, много мащабен е September Fun’k Festival. Реално, по време на фестивала бийтът няма да спира на нито една от сцените, което е уникалното за това събитие. Няма да има паузи между парчетата, а настроението „ще върви“ плътно нагоре. Идеята е с едно такова изживяване да се завърши летният фестивален сезон, а гаранцията за незабравими моменти е стопроцентова“, коментира Иван Вълков.

Пространство ще се раздели на четири музикално обособени части – Funk zone – с концерти на живо; Ivan’S terrible disco zone – с класическо и фънки диско, Musicology zone с DJ сетове с фънк и хип-хоп с куратор Мартен Роберто и Jazztronica zone с денс електронна музика с фънк, дъб, бразилиан, с куратор Mr. Moon.

Към този момент организаторите не съобщават кои артисти предстои да вземат участие във фестивала.

Актуално

Избрано за вас