Зодия Овен

Зодия Овен

Сподели

09 юли 2023 – 16 юли 2023

Любов: Вие сте готови да станете основната подкрепа на вашите близки тази седмица. Помощта ви в домашните задачи ще докаже вашата ангажираност и ще заздрави връзките ви с членовете на семейството. Вие не само ще спечелите уважение и почит, но и ще усетите топлина и благодарност.

Финанси: Предстои ви седмица на финансова предпазливост. Юпитер, владетелят на дванадесетия дом спрямо лунния ви знак, ви предупреждава да бъдете осторожни с дългосрочните инвестиции. Споделете времето си с приятелите си, вместо да се притеснявате за финансите. Спокойствието и веселието, което те ви предлагат, ще бъдат ценен актив.

Здраве: Вашето здраве изисква специално внимание тази седмица. Ако се сблъскате със здравословни проблеми, не се опитвайте да се лекувате сами. Избягвайте домашните средства и търсете професионална помощ възможно най-бързо, за да предотвратите влошаване на ситуацията.

Кариера: Сатурн, пазителят на единадесетия ви дом, ви обещава успех в работата. Въпреки предизвикателствата и препятствията, които могат да ви застрашат, вие ще продължите да се качвате по стълбата на кариерата. Изпитанията, пред които сте изправени, ще ви направят по-силни и устойчиви.

Образование: С Меркурий, който пази четвъртия ви дом, успехът в образованието ви е гарантиран. Вашите усилия ще бъдат възнаградени и ще видите резултатите от труда си. Възможно е да получите отлични резултати в конкурентни изпити, благодарение на благосклонността на планетите.

Не забравяйте да се върнете на 16-и юли, когато ще актуализираме седмичния ви хороскоп. До тогава, пътувайте със звездите и нека те ви водят през тази невероятна седмица!

Актуално

Избрано за вас