Марк Антъни ще получи звезда на холивудската Алея на славата

Марк Антъни ще получи звезда на холивудската Алея на славата

Сподели

Американският латино певец и актьор Марк Антъни ще бъде почетен със звезда на холивудската Алея на славата, съобщи сайтът на популярната атракция.

Звездата на Антъни ще бъде 2762-ата на прочутата алея в Холивуд. Носителят на награди „Грами“ ще бъде отличен в категорията за звукозапис, предава БТА.

Церемонията по откриването ѝ ще се проведе на 7 септември, което е малко преди рождения ден на популярния актьор и певец. Кои ще бъдат гостите на събитието, все още се пази в тайна.

„За нас е гордост да почетем Марк Антъни, един от най-влиятелните артисти в света. Феновете очакваха неговата звезда с нетърпение, така че знаем, че тя ще има огромна притегателна сила на Алеята на славата! Церемонията ще бъде чудесен начин да отпразнуваме и рождения ден на Марк!“, каза продуцентката на церемониите Ана Мартинес.

През ноември Марк Антъни ще тръгне на турне. Новият му албум се очаква да излезе на музикалния пазар през пролетта на 2024 г.

Марк Антъни започва кариерата си като сесиен вокалист за фрийстайл и ъндърграунд нюйоркски хаус музикални групи. Големият му хит на латиноамериканската музикална сцена идва, когато за първи път записва салса версията на хита на покойния Хуан Габриел „Hasta Que Te Conocī“. Той е известен като един от най-влиятелните артисти на своето време и истински посланик на латино музиката и културата. Получил безброй златни и платинени сертификати от Асоциацията на звукозаписната индустрия на Америка (RIAA). Има заслуга за повече от 50 хита на първо място в класацията на Billboard и над 7,1 милиарда гледания в YouTube.

Фото кредит откриваща снимка: Getty Images

Актуално

Избрано за вас