8000 на кастинг за новия сезон на „Игри на волята“

8000 на кастинг за новия сезон на „Игри на волята“

Сподели

Над 8000 души са поискали да пробват късмета си в „Игри на волята“ и да се борят за голямата награда от 100 000 лв. Снимките на екстремното риалити на NOVA започнаха по родното Черноморие.

„Тази година имаме още повече и по-трудни битки. Неща, които зрителите не са гледали и в четирите сезона до момента.“, сподели Ралица Паскалева в „Здравей, България“. „Стратегията ще бъде от ключово значение този сезон. Ще тестваме максимално докъде ще стигне волята на участниците.”

Водещите на “Игри на волята” този сезон ще бъдат трима,

след като Паскалева потвърди с пост в социалните мрежи, че очаква второ дете. “Радвам се, че вече мога да говоря открито затова, защото докато с Димо участвахме като партньори в „Като две капки вода“ – сезон 11 ми беше трудно да го скрия. Така и аз влизам в „Игри на волята“ хем като водещ, хем като участник под жаркото слънце. Надявам се всичко да бъде наред.“

„И тази година не изневеряваме на традициите си по отношение на участниците и надграждаме. Те са много интересни хора. Освен това самите изпитания са станали доста по-сложни от това, което сме свикнали да виждаме досега.

А това ще доведе до един див пети сезон.

Тази година ще се състезават доказани спортисти, хора, които следят формата от самото начало и са много добре подготвени и стратегически“, допълни Димо Алексиев.

Новият сезон на “Игри на волята” обещава още по-голяма динамика и нови екстремни предизвикателства, които ще изпитат волята на участниците до краен предел. В продължение на три месеца едни от най-подготвените за предизвикателството българи ще се борят за победа в зрелищното шоу.

Тази година за първи път в историята на формата

едни от най-атрактивните участници от миналия сезон бяха част от екипа,

който търсеше и селектираше претендентите за голямата награда. През пролетта Гого, Филип и Михаела проведоха специални кастинги, в които тестваха издръжливостта и дисциплината на кандидат-участниците.

“Игри на волята” ще завладее телевизионния ефир през есента по NOVA, а зрителите ще могат да се насладят както на екстремни битки, така и на красиви гледки, които ще покажат магията на българското Черноморие.

Актуално