Марго Роби стана продуцент на годината

Фото кредит: JOE SCARNICI/VARIETY VIA GETTY

Марго Роби стана продуцент на годината

Фото кредит: JOE SCARNICI/VARIETY VIA GETTY
Сподели

Звездата от „Барби“ Марго Роби бе отличена като продуцент на годината заедно. Роби подели наградата със съпруга си Том Акърли и продуцента Джоузи Макнамара. Отличието им беше присъдено за продуцентската им компания LuckyChap Entertainment. Това се случи по време на събитие на Variety в Лос Анджелис, което почете постиженията на жените в развлекателната индустрия.

Награди получиха още британската актриса Кари Мълиган и американската изпълнителка и авторка на песни Били Айлиш.

Младата звезда беше видимо развълнувана на сцената, когато излезе да

получи отличието и да изпълни хита си „What Was I Made For?“

с брат си Финиъс О’Конъл. Награда грабна и британската актриса Емили Блънт  заради подкрепата си за деца със заекване, предаде БТА. Събитието почете още звездата от „Убийците на цветната луна“ Лили Гладстоун и американската певица Фантазия Барино.

По време на същия прием херцогинята на Съсекс Меган Маркъл каза, че е развълнувана да се завърне в развлекателната индустрия с продуцентската компания, която създаде със съпруга си, британския принц Хари, съобщиДПА.

Тя подчерта, че е

„истински горда“ с проектите на „Арчиуел пръдъкшънс“,

създадени досега, сред които документалната поредица „Хари и Меган“.Тя загатна и за бъдещи проекти. Херцогинята на Съсекс сподели, че иска да създава проекти, които вълнуват хората и изграждат „усещане за общност“.

„Подготвяме толкова много вълнуващи неща. Нямам търпение да ги обявим, но съм истински горда с това, което създаваме“, каза още съпругата на британския принц Хари. Тя допълва, че съвместната им работа е истински забавна.

Именно бленуваната свобода да се занимават с каквото пожелаят и отношението към Маркъл във Великобритания принудиха двойката да се откаже от кралските си титли и да се премести да живее зад Океана.

Фото кредит: JOE SCARNICI/VARIETY VIA GETTY

Актуално

Избрано за вас