Матю Пери отказал да заснеме сцена с изневяра на Чандлър

Снимка: Gregg DeGuire/FilmMagic/Getty Images

Матю Пери отказал да заснеме сцена с изневяра на Чандлър

Снимка: Gregg DeGuire/FilmMagic/Getty Images
Сподели

Актрисата Лиза Кеш разкри, че сценаристите на „Приятели” са планирали Чандлър (в ролята Матю Пери) да изневери на Моника (Кортни Кокс), но покойната звезда е отхвърлила идеята.

В интервю за TMZ 54-годишната Кеш разказа, че е била включена като статист в епизода от пети сезон на ситкома.  Според сюжетната линия героинята ѝ първоначално щяла да преспи с Чандлър, след като достави румсървис.

По думите ѝ Пери не е харесал сюжетната линия и е помолил сценаристите на сериала да я променят.

„Бяхме го репетирали. В деня преди да го заснемем пред жива публика, ми казаха, че Пери е отишъл при сценаристите и е казал, че

феновете никога няма да простят на Чандлър,

че е изневерил на Моника”, пояснява Кеш.

Въпреки че съвместната им сцена бива „отрязана” в последния момент, Кеш все пак успява да блесне в епизод от 1999 г. като стюардеса. Тя си партнира с Рос и Рейчъл (в ролите Дейвид Шуимър и Дженифър Анистън).

Хвалебствените ѝ изказвания по отношение на Пери са само малка част от трогателните послания, които десетки звезди споделиха след внезапната смърт на актьора.

„Всичко това изглежда невъзможно, се посочва в съвместно изявление от неделя на създателите на „Приятели“ Марта КауфманДейвид Крейн и Кевин Брайт.

„Можем да кажем само че се

чувстваме благословени,

че той бе част от живота ни“, споделят те.

Той беше намерен мъртъв в джакузито в дома си в Лос Анджелис на 28 октомври. Причината за смъртта му все още остава неясна. Властите посочват, че окончателният медицински доклад може да отнеме месеци, пише New York Post.

Непосредствено след смъртта на актьора говорителят на противопожарната служба на Лос Анджелис кап. Ерик Скот посочи, че пожарникари са се отзовали на повикване от адрес в района Пасифик Палисейдс с информация, че е намерен „мъж в безсъзнание в джакузи“.

„Минувач е извадил главата на мъжа над водата и го е изтеглил. След като пристигнали, пожарникарите го извадили от водата“, обобщи Скот в отговор на въпроса на Ройтерс.

Фото кредит: Gregg DeGuire/FilmMagic/Getty Images

Актуално

Избрано за вас