Неугасваща любов звучи от първия дует на Миро и Мария Илиева

Фото кредит: Virginia Records

Неугасваща любов звучи от първия дует на Миро и Мария Илиева

Фото кредит: Virginia Records
Сподели

Дуетът между Миро и Мария Илиева до скоро беше само мечтана комбинацияТова се промени на сцената на последните музикални награди на БГ Радио, където двамата бяха голямата изненада с емоционално изпълнение на първата си обща песен, озаглавена  „Ако утре няма днес“. 

Проектът моментално генерира голям интерес и очакването за неговата официална премиера беше огромно. Развръзката е вече налице – „Ако утре няма днес“ излиза с оркестрирана аудио версия и впечатляващо видео.

Историята започва, когато през 2022 година Миро обещава публично да направи песен с нея, след като ѝ връчва наградата за „Най-добра изпълнителка“ на Мария Илиева. Той удържа си на думата и влиза в студио с Мария скоро след това. Двамата споделят, че създаването на „Ако утре няма днес“ се е случило съвсем естествено и само за няколко дни работа.  Миро и Мария Илиева решават чрез музика

да се обърнат с любов и благодарност към своите близки

и всички, които обичат. Пишат музиката и текста заедно и ефектът от общата им работа е чувствен и наелектризиращ дует.

Видеоклипът е по идея на Миро, а режисьор на трака е Николай Павлов. Той разказва за неугасваща любов, вплетена в две времеви пространства.

„Винаги съм искала да творя с Миро, защото се възхищавам на таланта, енергията и усещането му за света. И съм безкрайно щастлива, че това най-после стана по този магичен начин,“ споделя Мария Илиева.

Официалната премиера на „Ако утре няма днес“ е днес – 24 ноември, в в YouTube канала на Мария Илиева и в българския радио и ТВ ефир.

Фото кредит: Virginia Records

Актуално

Избрано за вас