Стани част от любимия си филм с един „клик“ в Airbnb

Снимка: &tm WBEI

Стани част от любимия си филм с един „клик“ в Airbnb

Снимка: &tm WBEI
Сподели

Мечтали ли сте си някога да станете част от някой от любимите си филми и лично да се докоснете до любимите си артисти, техните домове и неизвестни творби? Е, платформата за краткосрочен наем Airbnb предлага ексклузивна възможност да го направите с една от своите функции. В сайта ще откриете опцията да отседнете на нестандартни локации, вдъхновени от едни от най-знакови филми. Възможностите не приключват дотук – срещнете се с любима музикална звезда или попийте от историята на едни от най-богатите музеи. Имайки предвид сериозния интерес към функцията на платформата, ви съветваме да проследявате периодично за нови предложения. Голяма част от тях от тях вече са разпродадени, а други – тепърва ще бъдат предлагани на туристите.

Снимкa: Airbnb
Къщата на „Барби“ в Малибу

Фенове сте на филма на Грета Гъруиг „Барби“? То тогава тази оферта е точно за вас. Airbnb предлага „бягство“ от реалността – в един розов и красив свят. Докато сте в имението на куклата ще разгледате страхотните тоалетите на Кен, ще влезете в ролята на каубой и ще се научите да танцувате кънтри танци. На тръгване – ще получите и подарък – жълто-розови ролери Impala и дъска за сърф.

Снимка: DreamWorks
Блатото на Шрек

Блатото на Шрек се намира сред хълмовете на област Хайлендс в Шотландия. То предлага възможност за отдих, уединения  и вкусна храна. Разходете се в околността, хапнете по парченце парфе, а вечерта не пропускайте да се съберете край огъня със своите приятели.

Снимка: Disney/ Pixar
Къщата с балоните от „Up“

Представяли ли сте си някога, че ще можете да се реете с балон в небето? Е, това е почти постижимо…ако отседнете в прословутата къщата от анимационния филм „Up“. Тя е разположена в Абикиу, Ню Мексико. По време на престоя си в нея ще участвате в групови дейности, за да създадете своя собствена книга с приключения. Ще си приготвите хапване и ще отидете на екскурзия в дивата природа и ще можете да наблюдавате звездното небе от поляната. Компанията за кратскосрочни вдъхна живот на къщата по случай 15-годишнината от излизането на анимацията.

Снимка: Airbnb
Музеят „Орсе“

Френският музей „Орсе“ несъмнено е едно от богатствата на Париж. Пристъпвайки прага му, ще се докоснете до творбите на едни от най-знаменитите художници импресионисти, живели някога. А как ще реагирате, ако ви кажем, че AIRBNB предлага възможност да станете свидетел и на още един исторически момент – откриването на Летните олимпийски игри на 26 юли. Ще можете да гледате церемонията от „първи ред“ – стаята с часовника в музея „Орсе“. Пространството е изцяло облицовано с дървени панели – от античния версайски паркет до сводестия таван. Огромният часовник от стъкло и стомана пък предлага уникална гледка към града. Ключов елемент в стаята е и леглото, което е описано в офертата като „плаващо“. Към това невероятно преживяване е включена и гурме вечеря с френски специалитети.

Снимка: Sean Zanni/Getty Images
Какво да очаквате скоро?

През юни ще можете да създадете незабравими спомени на сета на „Отвътре навън 2“. Месец по-късно ще можете да се потопите в  живота и музиката на Принс, отсядайки в истинската къща от филма „Пурпурен дъжд“. Не пропускайте да обиколите всяко едно кътче и да послушате хубава музика. Нощувката ще е в стаята на хлапето. През същия месец комикът Кевин Харт ви кани в Coramino Live Lounge в Лос Анджели, където да изпиете по текила и да се посмеете заедно. Една от най-награждаваните и обичани звезди на музикалната сцена – Doja Cat, пък ще ви изнесе частен концерт не къде да е, а в своята всекидневна.

Актуално

Избрано за вас