Марион Котияр се присъединява към сериала „Сутрешен блок“

Снимка: Getty Images

Марион Котияр се присъединява към сериала „Сутрешен блок“

Снимка: Getty Images
Сподели

„Добре дошлa в сутрешното предаване, Марион.“ С тези няколко думи Apple TV обяви в социалните мрежи появата на Марион Котияр в четвърти сезон на „Сутрешен блок“. Успешният сериал, който разказва за задкулисието на едно сутрешно телевизионно предаване в САЩ, на фона на егото, амбициите и отчаяния стремеж към власт.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Apple TV (@appletv)

Втората французойка в историята, която печели „Оскар“ за най-добра актриса за ролята си на Едит Пиаф в La Môme, Марион Котияр ще играе срещу двете звезди и продуценти на „Сутрешен блок“: Дженифър Анистън и Рийз Уидърспун.

Снимка: Apple TV+

В третия сезон сценаристите изследват всичко. От завладяването на космоса до войната в Украйна и Ковид-19, без да губят тематичната нишка от първите епизоди. Тя е съсредоточена около движението #MeToo и появата на новите медии. Във финалния епизод съдбата на групата UBA предвижда сливането с основната конкурентна група NBN. Продуцентът на сериала Шарлот Стоудт вече е потвърдила пред The Hollywood Reporter няколко промени, свързани със сюжета:

„Ако има сливане, това означава, че ще има нови герои“.

Според Variety, Марион Котияр ще играе ролята на Селин Дюмон, описвана като проницателна изпълнителна директорка от голямо европейско семейство. За момента Apple TV+ не издава кога този четвърти сезон ще бъде достъпен в платформата. Това съобщи Franceinfo.

Актуално

Избрано за вас