Забележителен женски екип връща на екран „Дневниците на принцесата 3“

Снимка: Everett Collection / Getty images

Забележителен женски екип връща на екран „Дневниците на принцесата 3“

Снимка: Everett Collection / Getty images
Сподели

Чудесата се случват! Подготовката на „Дневниците на принцесата 3“ продължава. Режисьорката Адел Лим („Joy Ride“, „Crazy Rich Asians“, „Raya and the Last Dragon“) подписа договор за участие в продукцията.

Снимка: Everett Collection / Getty images

„Като заклет фен на оригиналния „Дневници на принцесата“ ,съм изключително развълнувана да участвам в реализирането на третата част на този обичан франчайз“, казва тя в изявление. „Очакваме с нетърпение да отпразнуваме основните му принципи за женска сила, радост и менторство с публиката по целия свят.“

Хатауей сподели вълнението си и потвърди завръщането си, като публикува съобщението на Variety с видеоклип, в който произнася култови реплики от лентата.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Anne Hathaway (@annehathaway)

Филмът е продуциран от Дебра Мартин Чейс. Тя е създател на филмовата поредица с Ан Хатауей в ролята на Мия Термополис. Тя разказва за обикновена тийнейджърка, превърнала се в кралица на измисленото кралство Женовия. Джули Андрюс е в ролята на нейната царствена баба. Хатауей ще бъде и продуцент под своя бранд Somewhere Pictures. Ная Кукуков (продуцентски партньор на Лим в „100 Tigers“, и двамата на снимката по-горе) ще бъде изпълнителен продуцент на филма заедно с Мелиса Стак.

Сценарият се пише от Флора Грийсън. Детайлите за сюжета не са потвърдени, но се очаква трилогията да продължи историята в „Дневниците на принцесата“ от 2001 г. и продължението „Кралски годеж“ от 2004 г., а не да рестартира поредицата.

 

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас