Ан Хатауей загубила бебето си, докато играе бременна в пиеса

Ан Хатауей загубила бебето си, докато играе бременна в пиеса

Сподели

Ан Хатауей разкри, че е претърпяла спонтанен аборт през 2015 г., докато е играла ролята на бременна жена в пиеса. В интервю за Vanity Fair 41-годишната актриса сподели, че първата ѝ бременност е била неуспешна. Тя допълва, че през въпросния период ѝ се е

налагало да ражда на сцената

всяка вечер. Хатауей играе пилот, който забременява, в едноименното шоу Grounded,

Актрисата, която вече е майка на две момчета, казва, че по време на шестседмичното представление „се е преструвала, че всичко е наред“. Тя все пак е споделила истината на приятелите си, когато са я посетили зад кулисите.

„Беше твърде тежко, за да го държа в себе си“, спомня си тя.

За щастие, през март 2016 г. звездата от „Дяволът носи Прада“ посреща първия си син Джонатан със съпруга си Адам Шулман. В публикация в Instagram през юли 2019 г. Хатауей обяви, че отново е бременна. Тя използва публикацията си, за да посочи, че се

бори с репродуктивни проблеми.

„Това не е за филм“, написа тя заедно със снимка на наедрялото си коремче. „Шегата настрана, за всички, които преминават през ада на безплодието и зачеването, моля, знайте, пътят до нито една от моите бременности не беше прав. Изпращам ви допълнителна любов“, пише тогава тя. Тя разказва, че в продължение на години след публикацията ѝ в Instagram жените редовно идвали при нея със сълзи на очи.

В интервюто си Хатауей обяснява мотивите си за написването на този пост.

„Като се има предвид

болката, която изпитах, докато се опитвах да забременея –

щеше да ми се стори неискрено да публикувам нещо толкова щастливо, когато знам, че историята е много по-различна”, изтъкна тя, цитирана от BBC.

Едва когато претърпява спонтанен аборт  – Хатауей  колко често всъщност се случва жена да загуби своето бебе. Тя също така разбрала, че много нейни приятели са имали подобни преживявания.

„Помислих си: къде е тази информация? Защо се чувстваме толкова ненужно изолирани? Затова реших, че ще говоря за това„, обобщава тя.

Актуално

Избрано за вас