Зейн Малик отложи турнето си в САЩ заради смъртта на Лиъм Пейн

Снимка: Getty Images

Зейн Малик отложи турнето си в САЩ заради смъртта на Лиъм Пейн

Снимка: Getty Images
Сподели

Зeйн Малик отложи американската част от предстоящото си турне след „сърцераздирателната загуба“ колегата си от One Direction Лиъм Пейн. Той почина на 31-годишна възраст, след като в сряда падна от балкона на хотел в Аржентина.

Малик щеше да започне американската част от турнето си следващата седмица – с концерт в Сан Франциско. Певецът обаче съобщи на феновете си, че отлага концертите, като заяви: „Предвид сърцераздирателната загуба, която преживях тази седмица, взех решение да отложа американската част от турнето Stairway to the Sky Tour“.

По време на музикалния си гастрол Малик трябваше да посети и Лас Вегас, Лос Анджелис и Вашингтон и да завърши в Ню Йорк на 3 ноември.

Той е съобщил на феновете на X, че

датите ще бъдат пренасрочени за януари, а билетите ще останат валидни за новите дати.

„Обичам ви всички и ви благодаря за разбирането“, добави той.

31-годишният изпълнител не споменава 11-те дати от британската част на турнето си. Те се очаква да продължат от 20 ноември до 4 декември.

В четвъртък Малик отдаде почит на Пейн, като заяви, че ще „пази завинаги в сърцето си всички спомени, които имам с теб“.

„Загубих брат, когато ти ни напусна. Не мога да ти обясня

какво бих дал, за да те прегърна за последен път, да се сбогувам с теб

  и да ти кажа, че те обичам и уважавам много“, каза той, цитиран от BBC.

Пейн и Малик станаха световноизвестни като част от бойбандата One Direction, създадена в телевизионното шоу The X Factor през 2010 г. Те си партнираха с Хари Стайлс, Луис Томлинсън и Найл Хоран.

Малик напуска групата през 2015 г., за да започне солова певческа кариера. Година по-късно групата се разделя.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас