Изигра го! Брус Спрингстийн падна на сцената (ВИДЕО)

Изигра го! Брус Спрингстийн падна на сцената (ВИДЕО)

Сподели

Легендарният Брус Спрингстийн доказа, че е корав мъж и нищо на сцената не може да го повали, е стига да няма наблизо стълби.

Певецът падна на сцената по време на изпълнение в Амстердам в събота вечер. На шега или не, точно по време на изпълнението на песента „Ghosts“, музикантът се спъна на стълбите. Публиката аплодира, когато 73-годишният Брус се изправи на крака, и се пошегува: „Лека нощ на всички!“.


Един от посетителите на концерта написа в Twitter: „Брус Спрингстийн падна неприятно по време на концертa в Амстердам, но успя да довърши остатъка от концерта“.

Друг написа, че се радва, че той е успял да се изправи.

„Слава богу, че нищо не се е случило на Брус Спрингстийн, когато падна на сцената снощи“, написа един поддръжник, цитира CNN.

[metaslider id=23161]

В момента Брус Спрингстийн и неговата група The E Street Band са на турне в Европа. Обиколката на музиканта започна от Барселона, Испания, където шоуто бе посетено от ред знаменитости. В публиката пляскаха режисьорът Стивън Спилбърг и бившят американски президент Барак Обама.

Спирките им са във Франция, Италия, Германия, Цюрих, Бирмингам, Осло, Лондон, Виена, Мюнхен, и др.

Турнето ще премине и през Съединените щати през август. Последният концерт е насрочен за 10 декември в Chase Center в Сан Франциско.

Актуално

Избрано за вас