Истерия в социалните мрежи: Заедно ли са Селена Гомез и Зейн Малик?

Истерия в социалните мрежи: Заедно ли са Селена Гомез и Зейн Малик?

Сподели

Има ли Селена Гомез ново гадже? Тези въпроси заляха социалните мрежи последните дни, след като известната певица и актриса бе забелязана на вечеря в Ню Йорк с не кой да е, а със Зейн Малик.

След разгорещения скандал, който се беше заформил между Селена и Хайли Бийбър, новината за потенциалната връзка между двете поп-звезди избухна и се разпространи светкавично бързо. 

Фотокредит: Matt Winkelmeyer/GI; Jamie McCarthy/GI

Клюките за искрата между Гомез и Малик започнаха след видео в TikTok. В него потребителят @klarissa.mpeg сподели размяна на текстови съобщения с нейна приятелка. Според съобщенията момичето е е била хостеса на двойката в неназован ресторант в града.

След като обясни, че и двете работят в любими горещи точки на знаменитостите, тя сподели екранна снимка на техния разговор.  В него приятелката й пише:

Кажи ми как Селена Гомез и Зейн току-що влязоха в (ресторанта) ръка за ръка и ги настаних.

Срещата им идва седмици след като фенове забелязаха, че Гомез отново следва Малик в Instagram. Нейният профил също така е един от само 18 акаунта, които той  следва в платформата.

По-рано този месец Гомез се пошегува с любовния си живот с видеоклип в TikTok, в който тя добавя аудио, което гласи: „Мразя, когато момичетата си казват: „О, Боже, човекът, когото харесвам дори не знае, че съществувам.“ Момиче, моят дори не съществува!

Актуално