Жени говорят за жени: Анастасия Ингилизова, Евелин Костова и Гергана Плетньова за 8 март и пътя към върха (Видео)

Жени говорят за жени: Анастасия Ингилизова, Евелин Костова и Гергана Плетньова за 8 март и пътя към върха (Видео)

Сподели

В деня на зюмбюлите в целофан, гордото рецитиране на „Мила мамо“ и брандираните с надписи „Честит празник, скъпи дами!“ автобуси на градския транспорт, ви предлагаме една забавна и по женски откровена среща с три от хитовите лица на театър „Българска армия“.

Те са Анастасия Ингилизова, Евелин Костова и Гергана Плетньова

и застанаха пред камерата на artportal.news навръх 8 март, за да разкажат честно и по приятелски за върховете и спадовете в живота, за празника, за любовта и за усещането да си истинска жена. Трите звезди на театър „Българска армия“ са сърцето на постановката „Стъпка по стъпка“ на режисьора Лиза Шопова – пиеса, която безсрамно и с много смях разкрива голата истина за женското приятелство. А какво е да си приятел на сцената и в живота, за мъжете, които

ни карат да се чувстваме жени и за подкрепата на сродните души?

Отговорите на тези въпроси, получихме възможност да чуем на ексклузивна среща с трите грации на ТБА, на която успяхме да ги запишем в този непринуден разговор на спомени и откровени признания.

Извън сцената те са и най-добри приятелки, а поводите да си благодарят, че споделят най-съкровените си моменти, са безброй. Днешният празничен ден също ще бъдат заедно, защото постановката

“Стъпка по стъпка” гостува на варненска сцена.

Още в началото Евелин Костова призна, че да работиш с жени е доста приятно, още повече, когато Лиза Шопова създава специално за тях, трите с Анастасия и Гергана това представление. Основната тема в него е именно за женското приятелство и, че всичко е

възможно да се случи между три жени,

тръгнали да катерият връх в планината. Анастасия ще допълни, че на сцената тя има много повече доверие на партньорките си отколкото на себе си и че за тези 2 часа, по време на които са пред публиката сякаш забравят всичко останало,

което ги заобикаля и се потапят изцяло в спектакъла.

Гергана разкрива, че за нея репетиционни период е бил най-трудният в живота си, защото тогава е загубила родилите си.

“Евелин и Ася не ме пуснаха за секунда да се срина и аз знам, че оцелях защото репетирахме.

Надявам се винаги да сме една до друга”,

допълва тя.

“Точно това събитие със семейството на Гергана, по време на точно това представление сложи някакъв вечен пръстен за нас”, ще разкрие още по темата Ася.

“Всяка актриса в нашия театър е различна и няма място за съревнование”,

някак единодушно споделят и трите дами на въпроса дали тяхното женско приятелство не е прецедент в гилдията. Предубежденията за жените актриси не са малко, но те са сигурно изключение от тях.

Евелин и Ася стават много близки

още от времето, когато Евелин е назначена в Театър “Българска армия”, по-късно тя и избира Ася за своя кръстница. С Гери пък се сближават покрай децата си, които раждат в разстояние на три месеца.

И понеже Art Portal знае, че най-искрените пожелания на 8 март

са отправените от жени към жени, днес решихме да ви поздравим и да ви подарим едно видео с три прекрасни дами, майки и актриси!

Честит празник на всички дами! Екипът на artportal.news ви пожелава да носите с красота, финес и достойнство това велико призвание да сте жени! Бъдете креативни, свободолюбиви и обградени от любов, за да чувствате ежедневно силата на женствеността си!

Актуално

Избрано за вас