Бионсе разкрива повече за линията си продукти за коса

Снимка: Getty Images

Бионсе разкрива повече за линията си продукти за коса

Снимка: Getty Images
Сподели

Бионсе се впуска в ново приключение в индустрията за красота.

Певицата, носителка на „Грами“, разкри новината в Инстаграм във вторник вечерта с видеоклип, в който

обяви новата си марка Cécred.

„Косата е свещена. Пътешествието започва на 20 февруари. Посетете CECRED.COM“, написа тя в описанието на публикацията. Бионсе обаче не сподели много допълнителни подробности за линията за красота.

Миналата година през май Бионсе съобщи, че в близко бъдеще ще има линия продукти за грижа за косата. Тогава тя сподели в Инстаграм своя снимка, на която е седнала пред огледало, оформяща естествените си къдрици. Както и съобщение, в което подробно се описваше смисълът на марката за продукти за красота.

„Колко от вас знаят, че първата ми работа е била да почиствам косата в салона на майка ми?“, пише изпълнителката на „CUFF IT“.

„Destiny’s Child започнахме с изпълнения за клиенти,

докато си правеха прически. В нейния салон се запознах с толкова много различни видове предприемчиви жени. Видях от първа ръка как начините, по които се грижим и празнуваме косата, могат да окажат пряко влияние върху душите ни. Наблюдавах как тя лекува и е в услуга на толкова много жени“.

Бионсе продължава: „Научих толкова много по пътя на косата си и винаги съм мечтала да продължа наследство на майка ми. Нямам търпение да се насладите на това, което създадох“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Beyoncé (@beyonce)


Съобщението идва след изключително успешната година, която изпълнителката на „Break My Soul“ изживя през 2023 г. Тя не само

счупи рекорд на наградите „Грами“ през 2023 г.,

превръщайки се в най-награждавания изпълнител в историята на наградите, но и започна масираното си световно турне „Ренесанс“ и издаде концертния филм „Renaissance: A Film by Beyoncé“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас