Леонардо ди Каприо пя Happy Birthday на Мик Джагър

Леонардо ди Каприо пя Happy Birthday на Мик Джагър

Сподели

Сър Мик Джагър отпразнува поредното си десетилетие в истински стил на рок звезда. Фронтменът на The Rolling Stones навърши 80 години в сряда, като на събитието присъстваха куп роднини, приятели и известни личности.

Организирайки голям рожден ден в дома си в Челси в Западен Лондон, звездата продължил афтър партито си в нощен клуб. Още в 21 ч. купонът в дома на рокаджията вече бил в разгара си. Гостите се стичали в лондонската резиденция въпреки силния дъжд.

Сред поканените били рок звездата Лени Кравиц, бившата приятелка на Джагър – Джери Хол, режисьорът на „Великият Гетсби“ Баз Лурман и сценаристката Джемайма Голдсмит. Празненството не минало и без караоке изпълнение на хита (I Can’t Get No) Satisfaction на Rolling Stones от 1965 г., докато тълпата напускала дома и се отправяла към афтър партито, пишат световните медии.

Леонардо ди Каприо / Фото кредит: BACKGRID, SPLASH NEWS, RICKY VIGIL M/ JUSTIN E PALMER/ GETTY IMAGES

По-късно към звездата и семейството му на афтър партито се присъединили и Рони Ууд от The Rolling Stones. Съобщава се, че Леонардо ди Каприо се е появил изненадващо на празненството, като е изпял Happy Birthday на звездата в компанията на Лени Кравиц, според Daily Mail.

80-тия рожден ден на Джагър бил с кубинска тематика

Партито не минало без шоколадова торта, екзотични танцьорки, облечени като за карнавал. Джагър осигурил неограничено количество безплатни напитки за гостите през цялата вечер и танцувал цяла нощ, като се прибрал вкъщи едва в 3 часа сутринта.

Лени Кравиц / Фото кредит: BACKGRID, SPLASH NEWS, RICKY VIGIL M/ JUSTIN E PALMER/ GETTY IMAGES

„Мик беше толкова щастлив да прекара рождения си ден, заобиколен от семейството и приятелите си. Те долетяха в Лондон от цял свят, за да присъстват на специалния му ден. Беше постоянно на дансинга и не спря да се забавлява през цялата нощ, като купонът продължи до ранните часове.“, споделя вътрешен човек от партито пред Daily Mail.

В навечерието на големия рожден ден приятелката на Джагър, Мелани Хамрик сподели сладко послание за рождения му ден в Instagram. „Честит рожден ден, любов моя“, написа тя под снимка, на която двойката е прегърната.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie Hamrick (@melhamrick)

Фото кредит откриваща снимка: BACKGRID, SPLASH NEWS, RICKY VIGIL M/ JUSTIN E PALMER/ GETTY IMAGES

Актуално

Избрано за вас