Фронтменът на Iron Maiden Брус Дикинсън вдигна сватба

Фото кредит: Bruce Dickinson, courtesy of FunHouse Entertainment

Фронтменът на Iron Maiden Брус Дикинсън вдигна сватба

Фото кредит: Bruce Dickinson, courtesy of FunHouse Entertainment
Сподели

Фронтменът на Iron Maiden Брус Дикинсън се венча за фитнес инструктор.  65-годишната рокзвезда се среща от две години с 48-годишната Лиана Долчи и според Kerrang те вече са сключили брак. В свое интервю за изданието  Дикинсън разкри, че разделя времето си между Лондон и Париж.

„Разхождам се наоколо и всичко ми се струва малко бохемско, малко екзотично. Все още обичам Лондон, но е малко по-различно, когато пристигнеш тук“, изтъкна той.

Звездата на Iron Maiden първоначално бе женен за Джейн Дикинсън от 1983 до 1987 г., а след това за покойната Пади Боудън – от която има двама синове  – Остин и Грифин, както и една дъщеря – Киа. Бракът им продължава близо 30 години.

Хитмейкърът на „Aces High“ за първи път разкри, че двамата с Лиана са сгодени, докато промотираше солов концерт в босненската столица Сараево през март. Тогава той я нарече своя „годеница“, предаде БГНЕС

В интервю за телевизионния канал N1 на Босна и Херцеговина Брус сподели: „Годеницата ми идва. Тя никога не е била тук.
Французойка е. Надявам, че тя ще има малко време да разгледа града – да види прекрасните кътчета на Сараево“. 

Фронтменът ще пристигне и за концерт у нас през следващата година. Българската публика ще може да се срещне с него на 16 юли 2024 г. в Арена „София“. По време на своята визита  той ще предстbrави новия си солов албум The Mandrake Project.

Актуално

Избрано за вас