„Черешката на тортата“ се мести под открито небе

Снимка: Nova TV

„Черешката на тортата“ се мести под открито небе

Снимка: Nova TV
Сподели

Новите епизоди на „Черешката на тортата“ продължават с предизвикателството готвене на открито. В крак със световните кулинарни тенденции

звездните участници ще имат за задача да приготвят менютата си навън,

справяйки се и с метеорологичните капризи на времето. Актрисата и инфлуенсър Мона Гочев, водещата Симона Кръстева, дизайнерката на бижута Гергана Пеева, фитнес инструкторът Алекс Киров и режисьорът Зоран Петровски ще се впуснат във вкусни приключения.

Снимка: Nova TV

Начало на необичайната седмица ще даде актрисата Мона Гочев. В приготовленията за импровизирания пикник край Златните мостове ще се включи и съпругът ѝ – операторът Радослав Гочев. Заедно ще разкажат любопитни истории от съвместния си живот. Мона, която е популярна и с музикалните си изяви, през последните години се е отдала изцяло на майчинството и на последователите си в социалните мрежи. Тя ще впрегне цялата си артистичност, правейки готвеното на открито да изглежда лесна работа.

Снимка: Nova TV

Ексцентричната Гергана Пеева отново ще намери начин да привлече погледите. Колоритната дизайнерка на бижута ще впечатли с артистични ястия, въпреки полевите условия, в които ще ги приготви. Тя ще е твърдо решена

да поднесе емоционално, а не кулинарно изживяване

за своите гости и определено ще постигне целта си. Влошаване на времето и някои неочаквани обстоятелства ще се опитат да помрачат настроението на участниците. Изненадата в края на вечерта обаче ще разсее всички дъждовни облаци над язовир Богров.

Снимка: Nova TV

В сряда в „Черешката на тортата“ фитнес инструкторът Алекс Киров ще учуди почитателите си с меню, което няма да включва само характерните за него здравословни рецепти. Специално за своите гостите край язовир Алино, той ще направи

компилация между калорични и нискокалорични ястия,

които ще приготви в тандем с половинката си. Двамата ще споделят как са се запознали и кой всъщност се грижи за храната вкъщи. Верен на себе си да помага с ценни съвети за здравословно хранене и тренировки, Алекс ще подготви полезни подаръци за звездните участници.

Снимка: Nova TV

Изискан спектакъл ще е вечерята на Симона Кръстева. В търсене на културни богатства, телевизионната водеща ще избере Долината на розите край Карлово за своето готвене сред природата. Вечерта ще бъде осуетена от екстремните метеорологични условия. Въпреки това, тя няма да се откаже от амбициозното си меню и ще поднесе изключително вкусни и красиви чинии. А масата или по-точно масите, които ще е декорирала за гостите си, ще бъдат помнени дълго след края на предаването.

Снимка: Nova TV

В последния ден от седмицата зрителите на „Черешката на тортата“ ще надникнат в караваната на Зоран Петровски. Режисьорът е организирал райско кътче на морския бряг в къмпинг край Черноморец, което ще очарова всички с уюта си. Влизайки в ролята на истински кулинарен гуру, той ще демонстрира невероятни познания в мексиканската кухня и ще режисира незабравимо шоу край скарата. Предизвикателство към Мона Гочев ще бъде изненадата за финала на вечерта, която ще повдигне настроението около масата.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас