Ед Шийрън: 9 години без телефон и година и половина на пилешки крилца

Снимка: Getty Images

Ед Шийрън: 9 години без телефон и година и половина на пилешки крилца

Снимка: Getty Images
Сподели

Ед Шийрън разкри, че в продължение на година и половина се е хранил с пилешки крилца. 33-годишната музикална звезда обясни, че този нездравословен избор го е накарал да натрупа килограми, докато е бил на турне в САЩ.

„Бях във фазата си на дебелак…“, разказва той. „В Америка си мислех, че никакви въглехидрати означава никакъв хляб, никакви пържени картофи“, каза Шийран в подкаста Session 24.

„Бях си казал: „Мога да ям пилешки крилца“ и

година и половина ядох само пилешки крилца. И качих четири килограма“.

Шийрън продължи да описва пътя си към отслабването, като каза, че редовното ходене на фитнес и опитите да намали размера на порциите са му помогнали.

Снимка: Jennifer Lake

Наскоро той призна пред US Weekly, че се е почувствал неудобно, когато е бил помолен да си свали ризата за музикалния клип „Shape of You“.

Попзвездата влезе в добра форма, докато снимаше клипа към сингъла си от 2017 г. – но не се е чувствал съвсем комфортно от идеята, пише БГНЕС.

„Начинът ми на живот се промени.

Осъзнах, че трябва да започна да правя упражнения, не непременно за да бъда мускулест, а за да имам здраво сърце. Като се упражняваш и нямаш такъв див начин на живот, в крайна сметка ставаш здрав човек“, разказа музикантът.

Снимка: deezer

Освен това Ед Шийрън сподели наскоро и защо е

решил да не ползва телефон от 2015 г. насам

и каза, че екипът му дава телефон, когато е необходимо, съобщи People.

„Имам нещо за гледане на видеоклипове, които след това ще бъдат публикувани в социалните мрежи. Но това не е активен работен телефон.“

Шийрън каза, че е решил да мине без телефон, когато е видял колко много контакти все още има отпреди да стане известен.

Снимка: Getty Images

„Имах един и същ номер от 15-годишна възраст, мисля. После станах известен и имах 10 000 контакта в телефона си, които просто… хората просто ми пишеха през цялото време“.

По-нататък той споделя, че стресът от изпращането на съобщения до хората и понякога от липсата на навременен отговор е довел до политиката му на живот без телефон.

През септември Шийрън ще дойде за първи път в България за концерт, част от световното му турне.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас