Елтън Джон с ограничено зрение след очна инфекция

Снимка: Getty Images

Елтън Джон с ограничено зрение след очна инфекция

Снимка: Getty Images
Сподели

77-годишният Елтън Джон обяви, че след тежка очна инфекция е останал с „ограничено зрение“. В публикация в Instagram той разкрива, че се лекува и че възстановяването му ще отнеме „известно време“. Aнглийски певец, пианист и композитор благодари на своите лекари, медицински сестри и семейство за подкрепата и вниманието, които е получил през последните седмици.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Elton John (@eltonjohn)

„През лятото се борих с тежка очна инфекция, която за съжаление доведе до ограничаване на зрението на едното ми око. Лечението е бавен процес и ще отнеме време, докато зрението ми се възстанови напълно. В момента прекарвам спокойно лятото у дома и съм оптимистично настроен относно напредъка в лечението и възстановяването си.“, написа Джон.

Множество звезди изразиха подкрепата си към публикацията на Елтън Джон. Mодната дизайнерка  Донатела Версаче написа: „Не бързай да се възстановяваш, Елтън. Ние ще бъдем тук и ще чакаме твоето завръщане, когато си здрав и готов.“ Радиоводещият  Боб Харис добави: „Изпращам ти много любов, Елтън.“

Певецът разкри здравословния си проблем след като беше обявено, че документалният филм Elton John: Never Too Late“ ще има европейска премиера на тазгодишния Лондонски филмов фестивал през октомври. Това отбелязва The Guardian.

Снимка: Getty Images

Това е първият документален филм за поп музиканта, известен с хитове като Saturday Night’s Alright for Fighting, I’m Still Standing и Your Song. Преди шест години животът му бе представен от актьора Тарон Егертън в биографичния филм „Rocketman“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас