Фен удари Хари Стайлс в лицето по време на концерт

Фен удари Хари Стайлс в лицето по време на концерт

Сподели

Хари Стайлс беше улучен в окото от предмет, хвърлен от фен по време на концерта му във Виена в събота. Това е поредният инцидент в постоянно нарастващия списък с подобни ситуации през последните седмици.

На видеозапис, публикуван в социалните мрежи от посетители на концерта, се вижда как певецът на „As It Was“ излиза на сцената, а предмет го удря право в окото. Това се случва по време на концерта, част от турнето му „Love on Tour“.

Във видеото се забелязва как той се мръщи от болка, когато предметът го удря. След което се навежда, като вдига ръце към главата си, за да се съвземе, преди да продължи да върви напред.

Нещастният инцидент не е първият такъв на Хари Стайлс. През 2022 г. видеоклипове, публикувани в социалните медии, показаха как фен го замерва с бонбони Skittles по време на концерт в Лос Анджелис.

Случката накара официалния акаунт на Skittles в Twitter да публикува съобщение до своите последователи.  То гласеше: „Не мислехме, че трябва да кажем това: Моля, не хвърляйте Skittles.“

Актуално

Избрано за вас