Актрисата Евелин Костова очаква второ дете

Снимка: btv.bg

Актрисата Евелин Костова очаква второ дете

Снимка: btv.bg
Сподели

Актрисата Евелин Костова ще става майка за втори път. Новината съобщи самата тя със забавна фотосесия в профила си в Instagram.

Тя публикува фотоси с дъщеричката си Ивайла, своя любим Михаил и домашния си любимец. Те бяха придружени от закачлив надпис „Наш’то crew расте“. „Вълна“ от честитки и пожелания се заля секцията с коментарите. Колежката ѝ Весела Бабинова ѝ пожела „Лека бременност“, а Искра Донова изтъкна, че се „задава още един бонбон“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Evelyn Kostova (@evelynkostova)

Евелин Костова радва българската публика както от малкия, така и от големия екран.  Дебютът си прави с главната роля в българския филм „Къде е Маги“. Сред ролите, които е изиграла в киното, са още жената на Атила в„Barbarians Rising“ (документален филм), красива млада дама в „Immunity“ , Евелина в „Правила“, приятелка на Габриела в „We Die Young“ , както и Дара в“ Завръщане“.

Евелин Костова е популярна и с ролята на Ивон в сериала на БТВ „Съни бийч, чийто трети сезон се излъчва в момента. Актрисата започва своята театрална кариера през 2016, когато става част от трупата на ДКТ „Иван Радоев“ – Плевен. Към днешна дата е част от трупата на Театър „Българска армия“. Едно от последните ѝ театрални превъплъщения е това на Меридит в „Пет жени с еднакви рокли“. Art Portal имаше удоволствието на присъства на неговата премиера. Ревюто ни на постановката можете да откриете ТУК.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас