Ще се превърнат ли мемоарите на Бритни във филм?

Фото кредит: Biography

Ще се превърнат ли мемоарите на Бритни във филм?

Фото кредит: Biography
Сподели

Мемоарите на Бритни Спиърс „Жената в мен“ достигнаха над 1,1 милион копия само в САЩ и сега изглежда, че могат да бъдат адаптирани във филм. Книгата зае първото място в списъка с бестселъри на „Ню Йорк Таймс“.

Имайки предвид този успех е логично, че някои големи имена се борят за правата да адаптират книгата на Бритни във визуална среда. Сред тях са едни от най-добрите студия, стрийминг платформи и продуценти в индустрията.

Марго Роби, Брад Пит, Рийз Уидърспуун и Шонда Раймс са сред заинтересованите, които ще наддават за правата, според The Ankler.

Предполагаемият диапазон е сред осемцифрените суми.

Никой от тях обаче не е коментирал слуховете официално.

„На нея не ѝ пука кой си ти“, каза продуцент, който преди е работил с Бритни, пред The Ankler. „Винаги е била такава. Това е просто Бритни.“

Човек от екипа на Спиър отбелязва, че тя е изумена от реакциите на нейната книга. Екипът обаче иска „да отложи вземането на каквито и да е важни решения за това какво ще стане с правата, докато тя има време да си поеме дъх“.

Предполага се, че продуцентите са „изключително състрадателни“ и са готови да изчакат, докато Спиърс е готова да пренесе проекта на екрана.

Припомняме, че в мемоарите си звездата разкрива неизвестни досега факти за тригодишната си връзка с Джъстин Тимбърлейк. Както и за аборта си, връзката ѝ с Колин Фарел и решението да обръсне главата си.

Фото кредит: Biography

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас