Дженифър Лоурънс ще става майка за втори път

Снимка: Arturo Holmes/Getty Images

Дженифър Лоурънс ще става майка за втори път

Снимка: Arturo Holmes/Getty Images
Сподели

Дженифър Лоурънс скоро ще стане майка на две деца. Носителката на „Оскар“ е бременна с второто си дете, съобщи представител на актрисата пред Vogue.

Лоурънс и съпругът ѝ Кук Маруни, директор на художествена галерия, вече са родители на син Сай. Те го посрещнаха през 2022 г. Двойката е сгодена от 2019 г.

След раждането на сина си Лоурънс говори открито за майчинството. Тя заяви, че ѝ е „страшно“ да говори за това какво е да бъдеш майка, „защото то е толкова различно за всеки“.

„За щастие, имам толкова много приятелки, които бяха честни. Които казваха: „Страшно е. Може да не се свържете веднага. Може да не се влюбите веднага. Така че се чувствах подготвена да прощавам“, добавя тя, цитирана от CNN.

Лоурънс разказва още пред изданието, че на сутринта след раждането на Сай е имала чувството, че целият ѝ живот е започнал отначало.

„Просто бях толкова влюбена“, каза тя. „Сърцето ми се разтегна до капацитет, за който не знаех. В това число включвам и съпруга си“, допълва още носителката на „Оскар“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас