Джереми Ренър „ужасен“ да се върне на екрана след инцидента преди година

Снимка: Matt Winkelmeyer

Джереми Ренър „ужасен“ да се върне на екрана след инцидента преди година

Снимка: Matt Winkelmeyer
Сподели

Номинираният за „Оскар“ актьор Джереми Ренър,  казва че е „много уплашен“ да играе отново, след като преди година беше прегазен от собствения си снегорин. Той отбелязва, че няма „енергията“ да поема по-предизвикателни роли след почти фаталния си инцидент преди 18 месеца. Пише The Guardian.

Снимка: Matt Winkelmeyer

Участвайки в подкаста Smartless на актьорите Уил Арнет, Джейсън Бейтман и Шон Хейс, той заяви, че вече му е все по-трудно да играе. През януари 2023 г. беше хоспитализиран в критично състояние, след като собственият му снегорин го прегази, докато почиствал снега от пътищата край дома си в Невада.

„Просто нямам енергия за това. Нямам гориво“, казва Ренър.

„Не мога просто да си играя на измислици точно сега. Това отнема много време от възстановяването ми. Стремя се всеки ден да имам положителна мисъл, за да мога да напредвам и да се развивам.“

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Jeremy Renner (@jeremyrenner)

Едногодишната му рехабилитация включваше лекуване на повече от 30 счупени кости. Предизвикателство е било и да се научи отново да ходи без чужда помощ. Ренър се завърна към актьорството през януари. Тази година той засне третия сезон на драмата „Кметът на Кингстаун“.

„Влизам в персонаж, който мога да изпълнявам много добре. Познавам продукцията, така че ми беше лесно да се завърна отново в него“, казва Ренър за ролята на Майк Макласки в „Кметът на Кингстаун“.

Но ако беше много трудна роля, нямаше да я приема“.

53-годишният мъж казва в подкаста: „Все още се опитвам да живея в реалността. Опитвам се да живея. Така че за мен беше трудно да прекрача тази граница. Беше голям разрив.

Беше много, много трудно за мен психически да преодолея тази пречка.“

Следващата роля на Ренър е заедно с Даниел Крейг в третия филм на Риан Джонсън „Knives Out, Wake Up Dead Man“, което ще бъде първата му филмова роля след инцидента. Ренър се присъединява към франчайза на Джонсън за убийства с Андрю Скот, Глен Клоуз, Кери Уошингтън, Джош Бролин, Джош О’Конър и Кейли Спини.

Актуално

Избрано за вас