Какво подарява Том Круз на Дакота Фанинг всяка година?

Everett Collection

Какво подарява Том Круз на Дакота Фанинг всяка година?

Everett Collection
Сподели

Актрисата Дакота Фанинг разкри какво ѝподарява Том Круз всяка година за рождения ѝ ден, години след срещата им във филма „Война на световете“ от 2005 г. Това се случва почти две десетилетия.

И всички подаръци били… обувки.

Тя разкри подробности за традицията на Круз по време на интервю в дневното токшоу на Кели Кларксън, пишат от Entertainment Weekly.

„Когато навърших 11 години, ние все още снимахме „Война на световете“. Той ми подари първия мобилен телефон за рождения ми ден“, казва Фанинг. Нямах на кого да се обадя, но толкова много исках. 

Това е толкова хубав спомен.“
Everett Collection

Круз и Фанинг играят баща и дъщеря във филма „Война на световете“, режисиран от Стивън Спилбърг. Лентата започва да се излъчва през юни 2005 г. и печели близо 604 млн. долара в световния бокс офис. Това я прави четвъртия най-печеливш филм за същата година.

Кариерата на Фанинг като детска звезда продължава с хитове като „Аз съм Сам“, „Момичета от квартала“ и „Човек в огъня“.

Новият филм, в който актрисата участва, ще излезе по кината от 14 юни. „Наблюдателите“ е хорър филм на режисьора Ишана Найт Шаямалан и разказва историята на художничката Мина, която се бори за оцеляване, изгубена в мрачните ирландски гори.

Актуално

Избрано за вас