Кейт Мидълтън приключи с химиотерапията: Последните 9 месеца бяха трудни

Снимка: Getty Images

Кейт Мидълтън приключи с химиотерапията: Последните 9 месеца бяха трудни

Снимка: Getty Images
Сподели

С наближаването на края на лятото не мога да ви опиша какво облекчение е, че най-накрая приключих лечението си с химиотерапия. Последните девет месеца бяха изключително трудни за нас като семейство. Животът, какъвто го познавате, може да се промени в един миг и ние трябваше да намерим начин да се ориентираме в бурните води и неизвестния път. Това гласи позиция на принцеса Кейт Мидълтън.

„Пътуването към рака е сложно, страшно и непредсказуемо за всички, особено за най-близките ви хора. Това време преди всичко напомни на Уилям и на мен да се замислим и да бъдем благодарни за простите, но важни неща в живота“, пише още тя.

Принцесата изтъква, че

сега ще се съсредоточи върху това да не се разболее от рак.

„Въпреки че приключих с химиотерапията, пътят ми към оздравяването и пълното възстановяване е дълъг и трябва да продължа да приемам всеки ден такъв, какъвто дойде“.

Хоспитализацията на Кейт Мидълтън бързо се превърна в международна новина по-рано тази година, пише hollywoodlife.com. На 17 януари дворецът Кенсингтън успокои обществеността в изявление, че

нейната „планирана коремна операция“ е била „успешна“

и не е причина за безпокойство.

Малко след публикуването на изявлението съпругът ѝ принц Уилям беше видян да я посещава в болницата. На 22 март обаче принцесата на Уелс обяви, че е диагностицирана с рак.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас