5-годишният син на Дрейк създаде обложката на новия му албум

5-годишният син на Дрейк създаде обложката на новия му албум

Сподели

Петкратният носител на „Грами“ Дрейк представи обложката на предстоящия си осми студиен албум „For All the Dogs“. На нея е изобразено ръчно нарисувано бяло куче със зловещи червени очи.

36-годишният канадец гордо обяви пред своите 263,7 млн. последователи в социалните мрежи, че художникът е не друг, а 5-годишният му син Адонис Махбед Греъм.

Това не е чак такава изненада, като се има предвид, че малкият е отгледан от неговата майка и известна художничка Софи Брусо.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by champagnepapi (@champagnepapi)

34-годишната французойка спечели наградата на UN Habitat Award през 2019 г. Тя рисува „ярки, сюрреалистични портрети“ на известни личности и изработва „екологични NFT“.

„For All the Dogs“ ще включва колаборации с трикратния носител на „Грами“ Bad Bunny и 10-кратната номинирана за „Грами“ Ники Минаж. На 20 юли Дрейк каза на публиката в Бруклин, че новият албум ще бъде издаден след „няколко седмици“. Това означава, че той може да се появи на бял свят всеки момент.

Малкият Адонис прекарва лятото с баща си. В последно време бяха забелязани заедно на няколко места, включително и по време на концертите му. На 12 август синът му присъства на първия си концерт, когато рапърът имаше спирка от турнето си в Лос Анджелис. 5-годишното момче често може да бъде забелязано на баскетболните мачове заедно с баща си.

Фото кредит откриваща снимка: DRAKE/INSTAGRAM; MARK BLINCH/GETTY

Актуално

Избрано за вас