Кой ще се сдобие с емблематичния оранжев диван от „Приятели“?

Снимка: Alice S. Hall/NBCU Photo Bank/NBCUniversal

Кой ще се сдобие с емблематичния оранжев диван от „Приятели“?

Снимка: Alice S. Hall/NBCU Photo Bank/NBCUniversal
Сподели

Наближава 30-годишнината от премиерата на сериала „Приятели“. По този случай ,от компанията „Julien’s Auctions“ организират търг на съкровища от снимачната площадка, които със сигурност ще предизвикват у вас носталгия. Сред тях са пуловери, носени от звездите Кортни Кокс и Дженифър Анистън, и един много познат оранжев диван., пише  People.

Снимка: Getty images

Събитието ще се проведе на 23 септември (дебютът на „Приятели“ е на 22 септември 1994г.). То ще бъде, както на място в Лос Анджелис, така и онлайн. Очаква се най-скъпият предмет да бъде именно

реплика на любимия оранжев диван от кафенето Central Perk.

Той ще бъде изработен в студио и се оценява на 2000-3000 долара. Ще се предлага и студийно изработено копие на надписа на кафенето. Сред другите акценти са синьо дънково палто, обшито с изкуствена кожа (носено от Фийби Бюфе в епизод 18 на сезон 7, озаглавен („The One With Joey’s Award)“), и студийна репродукция на вдъхновения от „Троловете“ трофей Geller Cup, чийто оригинал е използван в продукцията на сезон 3, епизод 9, „The One With The Football“.

Предлагат се и няколко студийни репродукции на оригинални анотирани сценарии, велосипед, използван от Коул Спраус в ролята на младия Бен Гелър, и тоалети, носени от гостуващи звезди, сред които Морган Феърчайлд, Анна Фарис, Кристина Апългейт, Пол Ръд, Брус Уилис и др.

Снимка: NBC

Модните фенове на „Приятели“ ще харесат лилавата риза с копчета и вратовръзката, носени от Гюнтер (Джеймс Майкъл Тайлър) в сезон 10, епизод 9, озаглавен „The One With The Birth Mother“, в допълнение към сивия пуловер, носен от Рейчъл Грийн в сезон 7, епизод 16, озаглавен „The One With The Truth About London“. А какво ще кажете за запомнящия се раиран комплект на Моника Гелър в сезон 9, епизод 15, „The One With The Mugging“. Дрехите на шестте звезди на сериала се оценяват на 1000-1500 долара. В продажба ще бъдат пуснати около 110 артикула.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас