Ела, изгрей: Да извикаме лятото с тренди аксесоарите за 2023

Ела, изгрей: Да извикаме лятото с тренди аксесоарите за 2023

Сподели

Да опитаме да направим магия на лятото с този летен трик – като му покажем как искаме да се облечем. След това, току-виж, изскочило от ъгъла и ни огряло – буквално и преносно. Модата е любопитна индустрия, в която

есенните колекции се показват през пролетта, а пролетните – през есента,

всеки сезон е като капсула на времето в бъдещето. И когато погледът ни е насочен към фешън подиумите, очаквайки тенденциите, които ще определят начина, по който ще се обличаме (и пазаруваме) след седем месеца, моделите, показани през миналия септември, изглеждат често като изгубени в превода. Но да не забравяме, че лятото, съвсем обективно е зад ъгъла, а желаните от нас аксесоари вече са в магазините.

Време е да пазаруваме!

По-надолу следва да ви представим какво непременно трябва да си набавите, ако искате да оставите трайно добра следа в околните с външния си вид. Ключовата дума е романтична практичност.

Рафия … и още рафия!

Летният стил се настанява удобно в естествената текстура и ръчната изработка на аксесоарите от рафия. Намираме ги през шапките, до тъканите сандали – този стил определено въплъщава лекота и безгрижие.

Също толкова лесна и с елегантен привкус, този сезон класическата сламена шапка е преосмислена в екстремни пропорции.

Голяма катарама на колана

От Ню Йорк до Париж, където и да сте по света – няма да сбъркате, ако изберете голяма катарама на колана като аксесоар за лятото. Властта му е доминираща и придава характер на визията.

Романтични рози

Ще кажете – розите не се ли изтъркаха от употреба. Не, не и ако ги вкарате в употреба през настоящите месеци. Дрехите през този сезон се превръщат в

своеобразни ходещи градини

и, ако романтизма ви вдъхновява – скачайте смело в този тренд.

Джобове навсякъде

Постоянната битка между форма и функционалност беше в разгара си тази пролет. Като резултат – появиха се множество джобове или форма на някаква торбичка, навсякъде, във всичко. Победителят, все още, е неясен. Вие заложете на аксесоарите, които безпроблемно съчетават и двете в името на бъдете практични полезността.

Актуално

Избрано за вас