Майката на „Diddy“: Той не е чудовище, обвинителите търсят финансова печалба

Снимка: Evan Agostini/Invision/AP

Майката на „Diddy“: Той не е чудовище, обвинителите търсят финансова печалба

Снимка: Evan Agostini/Invision/AP
Сподели

Майката на Шон „Diddy“ Комс – Джанис Смолс, излезе с изявление в защита на сина си на фона на обвинението в трафик на хора и над 100-те иска срещу него, свързани със сексуално насилие.

„Изправям се пред вас като майка, която е опустошена и дълбоко натъжена от обвиненията срещу своя син“, казва тя пред Dailymail.com.

„Сърцераздирателно е да видя сина си съден не за истината, а за разказ, създаден от лъжи. Да стана свидетел на това, което изглежда като публичен линч на моя син, преди той да е имал възможността да докаже невинността си, е

болка, която е твърде непоносима, за да се опише с думи“.

Джанис, която беше хоспитализирана през лятото заради правните проблеми на сина си, призна, че „Diddy“ не е казал истината за насилието, което е проявил срещу Каси Вентура. То беше заснето в клип от камера за наблюдение от март 2016 г., в хотел в Лос Анджелис.

„Не съм тук, за да представя сина си като перфектен, защото той не е. Правил е грешки в миналото си, както всички ние. Може да не е бил напълно прав за някои неща.

Понякога истината и лъжата се преплитат толкова тясно, че става ужасяващо

да се признае една част от историята – особено когато тази истина е извън нормата или е твърде сложна, за да ѝ се повярва“.

Джанис смята, че „лъжите, хвърлени срещу него, са

мотивирани от онези, които търсят финансова печалба, а не справедливост“.

В своята позиция майката на „Diddy“ посочва още, че и други хора са били лъжливо обвинени и осъдени за престъпления поради репутацията си.

Тя каза, че сърцето ѝе било разбито, когато е видяла, че синът ѝ е загубил свободата си, пише dir.bg.

„Да гледам как светът се подиграва и се смее на живота на моя син, който се разпада пред очите ни, е нещо, което никога няма да мога да забравя“.

Жената завършва с думите:

„Синът ми не е чудовището, за което го описват.

Той заслужава шанса да изкаже своята гледна точка. Мога само да се моля да съм жива, за да чуя как споделя истината си и бива оправдан“.

Според адвоката от Хюстън Тони Бъзби  жертвите на „Diddy“ са 60 мъже и 60 жени. Твърди се, че 25 от тях са били непълнолетни по време на предполагаемото неправомерно поведение. Обвиненията датират от 1991 г. до 2024 г.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас