Майкъл Дъглас и Скарлет Йохансон се оказаха „братовчеди“

Снимка: Getty Images

Майкъл Дъглас и Скарлет Йохансон се оказаха „братовчеди“

Снимка: Getty Images
Сподели

Майкъл Дъглас откри, че е „ДНК братовчед“ на актрисата Скарлет Йохансон. Това се случи в един от последните епизоди на поредицата на PBS

„Шегувате ли се? О, това е невероятно. Добре. Това е страхотно, толкова готино“, отговори Дъглас, когато водещият Хенри Луис Гейтс младши разкри връзката.

С помощта на професионални генеалози е установено, че Дъглас и Йохансон „споделят

идентични участъци от ДНК

върху четири различни хромозоми“, които „се появяват по майчина линия на Скарлет. Произходът ѝ се простира до еврейските общности в Източна Европа“, съобщи БГНЕС. Дъглас каза още, че с нетърпение очаква да види актрисата следващия път.

От 2012 г. насам „Да откриеш корените си“ разкрива невероятни връзки.

В един от епизодите Джулия Робъртс и Едуард Нортън научиха, че са генетични братовчеди. Гейтс запознава двамата актьори с родословните им дървета преди да им каже, че са далечни братовчеди. Това откритие е направено, след като ДНК на Робъртс и Нортън е сравнена с проби на всички, които са участвали предаването, изтъква Glamour.

Кери Уошингтън пък получи променяща живота ѝ новина – че е зачената чрез донор на сперма заради репродуктивните проблеми на родителите си. Преди актрисата да се появи в шоуто родители ѝ се срещат с водещия, който ги насърчава да разкажат на дъщеря си за процедурата, пише Independent.

„Когато получих тази информация, бях като: Сега вече знам историята си“, каза тя по онова време. „Не знаех каква е моята история, но играех второстепенен герой в тяхната“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас