Никол Шерцингер ще дебютира на Бродуей в мюзикъла „Булевардът на залеза“

Снимка: Getty Images

Никол Шерцингер ще дебютира на Бродуей в мюзикъла „Булевардът на залеза“

Снимка: Getty Images
Сподели

Певицата, танцьорка и актриса Никол Шерцингер, прочулата се с групата „Пусикет долс“, ще дебютира на Бродуей в мюзикъла „Булевардът на залеза“ на Андрю Лойд Уебър, съобщи Мюзик нюз.

Новината бе съобщена в публикация на официалната страница на спектакъла в Инстаграм, в която просто се казва: „Бродуей 2024. Никол Шерцингер, Том Франсис, Грейс Ходжет-Йънг и Дейвид Такстън участват в #SunsetBlvd на Андрю Лойд Уебър, преосмислен от визионерския режисьор Джейми Лойд. Бъдете първите, които ще се сдобият с билети.“

45-годишната изпълнителка ще се завърне в ролята на Норма Дезмънд в бродуейската постановка на мюзикъла, режисирана от Джейми Лойд. Шерцингер се превъплъщаваше в образа на Норма в лондонската версия на „Булевардът на залеза“ на Уест Енд, също режисирана от Лойд.

Мюзикълът се играе в Лондон от септември миналата година. Постановката получи ласкави отзиви от критиката, а „Ню Йорк таймс“ нарече изпълнението на Шерцингер „определящо кариерата ѝ“.

Представленията на „Булевардът на залеза“ в театър „Савой“ на Уест Енд приключват в събота, пише БТА.

През 2016 г. Никол Шерцингер имаше възможност да участва в новата постановка на Бродуей на мюзикъла „Котките“ на Андрю Лойд Уебър. Певицата трябваше да играе Гризабела, но се оттегли в последния момент. Тя беше заменена от победителката в „Х Фактор“ Леона Луис.

Никол преди се е превъплъщавала в образа на Гризабела в лондонската постановка на мюзикъла.

Актуално

Избрано за вас