Нина Добрев след инцидента с мотоциклет: Очаква ме дълго възстановяване

Снимка: Fox News

Нина Добрев след инцидента с мотоциклет: Очаква ме дълго възстановяване

Снимка: Fox News
Сподели

Нина Добрев се възстановява след инцидент с мотоциклет. В своя публикация в Instagram, озаглавена „как започна и как завърши“, актрисата сподели снимка, на която позира с возилото. Тя е последвана от снимка, на която лежи в болнично легло с маншет за кръвно налягане на дясната ръка и системи на лявата ръка.

Въпреки че актрисата не навлиза в подробности относно спецификата на нараняванията си след инцидента,  на снимките се вижда, че е с шина на врата и на левия крак.

„Добре съм, но ми

предстои дълъг път на възстановяване“,

написа тя в Instagram. Тя сподели и селфи от болничното си легло.

Някои фенове се включиха в секцията за коментари, за да пожелаят на актрисата бързо възстановяване. Един от тях коментира: „Надявам се, че скоро ще се почувстваш по-добре, Нийнс„. Други се пошегуваха, пишейки: „Момиче, не забравяй, че вампирската кръв вече не ти влияе“, визирайки ролята ѝ в „Дневниците на вампира“.

 

Вижте тази публикация в Instagram.

 

Публикация, споделена от Nina Dobrev (@nina)

Контузията на Добрев се случи само няколко дни, след като гаджето ѝ – олимпийският златен медалист Шон Уайт, разкри пред US Weekly, че двамата са се заели с изпълняването на списък със съвместни пътувания  и забавления.

„Беше наистина забавно да прекарваме времето си заедно. Обикновено аз се състезавам, а тя снима проект или нещо друго. Сега имаме време заедно“, каза той пред изданието.

Отидохме до

Антарктида, Дубай, посетихме майка ѝ във Франция,

отидохме в Монако, отидохме в Индонезия. Бяхме навсякъде“, разказва той, цитиран от foxnews.com

Уайт и Добрев оповестиха публично своя романс през май 2020 г. Тогава и двамата споделиха публикация в Instagram, на която актрисата подстригва косата му. „Добавям към автобиографията: фризьор“, написа тя под публикацията.

По време на януарско интервю за People Добрев разкри как връзката им е „някак вълнуваща и интересна“, като се грижат да отделят „време, което двамата да прекарват заедно“.

Актуално

Избрано за вас