Нина Добрев сред 15-те най-красиви жени в света (ГАЛЕРИЯ)

Нина Добрев сред 15-те най-красиви жени в света (ГАЛЕРИЯ)

Сподели

Красотата е субективна. Някои хора ценят лицето и телесните черти на човек, други – душевността и размера на сърцето. Независимо от всичко, всички ние ценим красивите неща и Божието дело. На кого не му харесва да гледа красива жена, която минава покрай него? Красотата, в края на краищата, е в очите на наблюдаващия.

И така, сайтът buzznfun.com реди класация на 15-те най-красиви дами в света!

На 15-та позиция е канадската актриса с български корени Нина Добрев.
Нина Добре / официална Facebook страница

Родената през 89-та година актриса доби сериозна популярност с ролята си на Елена Гилбърт в „Дневниците на вампира“. Дебют в пълнометражен филм, Нина прави на 12-годишна възраст във филма „Остани жив“ от 2006 г. заедно с Джон Фостър и Адам Голдбърг.

Съвсем скоро ще я видим в „The Out-laws“, чиято премиера по Netflix е на 7 юли. Нина ще си партнира с Адам Дивайн и Пиърс Броснан.

Нина Добрев разгледа изложбата на Пиърс Броснан

14. Емануел Шрики
 

Актриса, певица и модел – Емануел Шрики е толкова екзотична, колкото името ѝ и произходът ѝ подсказват. Тя е родена в Квебек в семейство на баща мароканец и майка италианка. През 2008 година списание Grazia я обяви за „Най-красивото момиче в света“.

Известна е с ролите си на Далия в „Антураж“ и Фиона в „Теория за големия взрив“.

13. Джесика Алба
Джесика АЛба / Getty Images

42-годишната Джесика Алба поддържа безпогрешен външен вид. Тя започва филмовата си кариера, когато е на 13. Ракетоносител към „Холивуд“ е ролята ѝ в сериала „Ангел на мрака“. В последните години не се снима, но пък има компания за нетоксични стоки за бита и продукти за кожата Honest Beauty.

12. Даяна Агрон
 

37-годишната актриса, певица и танцьорка от полски произход е известна с ролята си на Куин Фабрай в музикалния комедийно-драматичен сериал на Fox „Клуб Веселие“.

11. Моника Белучи
Моника Белучи / AFP/Getty Images

Италианската актриса, модел и секссимвол на европейското кино няма нужда от представяне. Още през 2021 г. списание People я определи като една от най-красивите жени на планетата. Изключителната „Малена“, през 1999 г. печели наградата БАФТА за най-добра актриса в главна роля за ролята си на Амели в „Амели“.

През май 58-годишната Белучи засия на корицата на Vanity Fair

https://www.instagram.com/p/CsBZGHlshsQ/?utm_source=ig_web_copy_link&igshid=MzRlODBiNWFlZA==

А днес неотразимата актриса е на страниците на луксозното швейцарско списание COTE за новия му „Слънчев брой“.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by COTE Magazine CH (@cotemagazine_ch)

10. Оливия Уайлд
9. Скарлет Йохансон
8. Пенелопе Круз
7. Хейдън Пенетиър
6. Анджелина Джоли
5. Шарлиз Терон
4. Мерием Узерли
3. Кийра Найтли
2. Олга Куриленко

[metaslider id=24026]

1.Ан Хатауей
Фотокредит: Getty Images

Звездата от „Дяволът носи Прада“ и „Клетниците“ оглавява списъка за 15-те най-красиви жени в света. В началото на годината, актрисата представи последния си филм – „Eileen“, по време на филмовия фестивал „Sundance“, в който си партнира с новозеландската актриса Томасин Маккензи.

Актуално

Избрано за вас