Мъж загина по време на снимките на филма Wonder Man

Снимка: Seye Isikalu/Marvel

Мъж загина по време на снимките на филма Wonder Man

Снимка: Seye Isikalu/Marvel
Сподели

Работник почина на снимачната площадка на филм на „Марвел“ в Лос Анджелис след падане, предадоха осведомителните агенции, като цитираха говорител на студиото. Загиналият е работил по продукцията Wonder Man, когато е станал инцидентът във вторник.

От полицията в Лос Анджелис казаха, че техни служители са пристигнали в студиото на улица „Радфорд“, за да разследват смъртен случай, след като са получили сигнал, че

50-годишен мъж е паднал от подиум на сцена.

„Мислите и най-дълбоките ни съболезнования са с неговото семейство и приятели, подкрепяме разследването на обстоятелствата, свързани с този инцидент“, гласи говорител на „Марвел“.

В Wonder Man ще участва актьорът от филмите „Пазителите“ и „Аквамен“ Яхия Абдул-Матийн II в ролята на Саймън Уилямс. Той развива свръхспособности и се противопоставя на отряда супергерои от „Отмъстителите“, съобщи електронното издание Дедлайн.

Базирана на комиксите на Стан Лий, продукцията е дело от Андрю Гест и режисьора на „Шан-Чи и легендата за десетте пръстена“ Дестин Даниел Кретън. Той продължава да работи по Wonder Man, след като

напусна друг проект на „Марвел“ –

„Отмъстителите: Династията Канг“, в който миналата година трябваше да участва актьорът Джонатан Мейджърс. Смъртта на работника е пореден фатален инцидент в последните години на снимачна площадка, отбелязва ДПА.

През октомври 2021 г. операторката на филма Rust Халина Хътчинс почина, след като беше простреляна с куршум от реквизитен пистолет. Фаталният изстрел беше произведен от актьора Алек Болдуин. Инцидентът стана на снимачната площадка на филма близо до Санта Фе, Ню Мексико. Режисьорът Джоел Соуза също беше ранен, но се възстанови, припомня БТА.

През юли 2017 г. каскадьор от „Живите мъртви“ загина, след като пада от балкон върху бетонен под на снимачната площадка на сериала, припомня ДПА.

Актуално

Избрано за вас