Повдигат обвинения на няколко души след смъртта на Пери?

Снимка: Angela Weiss/Getty Images

Повдигат обвинения на няколко души след смъртта на Пери?

Снимка: Angela Weiss/Getty Images
Сподели

Източници от правоприлагащите органи съобщават, че разследването по смъртта на Матю Пери, причинена от предозиране с кетамин, е ,,близо до края си . Полицията смята, че трябва да бъдат обвинени ,,няколко души.

Във вторник на 25 юни прокуратурата на САЩ отказва да коментира ситуацията в детайли. Тя съобщава пред People, че съвсем скоро ще се вземе окончателното решение дали да бъдат повдигнати обвинения, или не.

Звездата от ,,Приятели почина на 28 октомври на 54-годишна възраст.

Снимка: DAVID M. BENETT/DAVE BENETT/GETTY

Докладът от аутопсията, получен от PEOPLE през декември, показва, че той е починал от острия ефект на кетамин. Според експертизата други фактори, които са допринесли за това, са удавяне, коронарна болест и ефект на бупренорфин. Има се предвид лекарство, използвано за лечение на разстройство, свързано с употребата на опиати.

През декември съдебният лекар на окръг Лос Анджелис приключи разследването на смъртта му. През май обаче полицейското управление на Лос Анджелис признава, че след като съдебният лекар е публикувал доклада си, полицията е започнала разследване на смъртта му на актьора.

Същият месец източник от полицията на Лос Анджелис заяви, че полицията работи с Агенцията за борба с наркотиците и с пощенските инспектори на САЩ. Те се опитват да установят

откъде идва кетаминът,

намерен в кръвта на Пери.

Запитването на PEOPLE до DEA на 25 юни не беше върнато веднага. Според резултатите от аутопсията по време на смъртта си Пери е бил подложен на терапия с кетамин.

Година преди смъртта си той разкрива в мемоарната си книга ,,Приятели, любовници и голямото ужасно нещоза борбата си с пристрастяването.

,,Исках да споделя, когато бях в безопасност от това да навляза отново в тъмната страна. Трябваше да изчакам, докато се изчистя напълно и съм далеч от активната болест на алкохолизма и пристрастяването, за да напиша всичко това. Бях съвсем сигурен, че ако го направя, това ще помогне на хората“, коментира той мемоарите си.

Кортни Кокс казва, че Матю Пери ,,я посещава“ много често след смъртта си и че ,,усеща кога той е наоколо.

Актуално

Избрано за вас