Бионсе за Тина Търнър: Моя кралице, ти бе сила!

Бионсе за Тина Търнър: Моя кралице, ти бе сила!

Сподели

Носителката на „Грами“ Бионсе почете покойната Тина Търнър по време на концерта си от Renaissance World Tour в Париж, пише PEOPLE.

След като изпълни Dangerously in Love за феновете на Stade France, Бионсе направи пауза и каза на присъстващите: „Искам да отделя секунда и да почета Тина Търнър.

Ако сте мой фен, вие сте фен на Тина Търнър. Защото нямаше да съм на тази сцена без Тина Търнър“,

продължи тя. „Така че искам просто да крещите, за да може тя да почувства любовта ви! Чувствам се толкова благословена, че ми беше позволено да стана свидетел на нейния блясък.

Щастлива съм да съм тук, в Париж след толкова много години.

Благодаря ви за вашата лоялност.

Фотокредит: MASON POOLE

След новината за смъртта на Търнър на 24 май Бионсе публикува емоционален трибют към емблематичната певица на своя уебсайт.

Моя любима кралице, обичам те безкрайно!

Много съм благодарна за твоето вдъхновение и всички пътища, които си проправила

Ти бе символ на сила и издръжливост!“, написа половинката на Джей Зи. „Ти бе олицетворение на страст, истински боец и сървайвър. Всички сме толкова щастливи да сме свидетели на твоята доброта и красив дух. Те ще останат завинаги. Благодаря ти за всичко, което направи!“.

Съобщението беше придружено от снимка на двете певици от наградите „Грами“ през 2008 г., когато заедно изпълниха вселенския хит на  Търнър Proud Mary.

Рок легендата почина в дома си близо до Цюрих в Швейцария след дълго боледуване. С музиката си и безграничната си страст към живота тя омагьоса милиони фенове по света и вдъхнови звездите на утрешния ден“, гласи публикация в Instagram профила й. Днес се сбогуваме със скъп приятел, който ни оставя най-великото си дело: музиката си. Цялото ни искрено състрадание е към нейното семейство. Тина, много ще ни липсваш!“, завършва съобщението.

Фотокредит: KEVIN MAZUR/WIREIMAGE

Бионсе започна световното си турне Renaissance World Tour във Friends Arena в Стокхолм, Швеция, по-рано този месец, отбелязвайки първия си солов концерт от седем години.

Сет листът на събитието включва заглавия от новия й студиен албум, като Alien Superstar, Cuff It, Pure/Honey и Plastic Off the Sofa. Разбира се, феновете ще чуят и знакови за кариерата й песни като Crazy in Love, Halo и Love on Top.

По време на концерта в Париж към Бионсе се присъедини дъщеря й Блу Айви Картър, която излезе да танцува на сцената

Облечена в блестящ сребрист гащеризон точно като майка си, Блу Айви, която е вторият най-млад носител на награда „Грами“, изпълни хореографията на двете песни безупречно заедно с танцьорите на Бионсе.

 

Фотокредит откриваща снимка: KEVIN MAZUR/WIREIMAGE

Актуално

Избрано за вас