Отново обвиниха Жерар Депардийо в сексуален тормоз

Снимка: AFP

Отново обвиниха Жерар Депардийо в сексуален тормоз

Снимка: AFP
Сподели

Нова жалба за сексуално посегателство е подадена срещу Жерар Депардийо, съобщи АФП.  Предполагаемото деяние е извършено през март 2014 г.

Тя гласи, че  сексуалното посегателство е извършено срещу „уязвимо лице“. Нападателят пък е „лице, злоупотребяващо със служебното си положение“.

Според местния вестник „Курие дьо л’уест“ събитията, описани от жената – бивша асистентка, която по това време е била на 24 години, са се случили

„по време на снимките на филма Le Magicien et les Siamois.

В интервю за регионалния вестник младата жена, пожелала да запази анонимност, описва „дланите му по цялото ѝ тяло“ и „неприличните думи“ на актьора на снимачната площадка.

Жерар Депардийо, който е на 75 години, беше обвинен през декември 2020 г. в изнасилване и сексуално посегателство след жалба от актрисата Шарлот Арнулд. Тя съобщи за две изнасилвания в края на август 2018 г. в дома на актьора в Париж.

Жалбата на актрисата Елен Дарас, която обвинява Жерар Депардийо, че я е

нападнал сексуално по време на снимки на филм

през 2007 г., е отхвърлена поради давност, пише БТА.

През декември 2023 г. испанската журналистка и писателка Рут Баса също подаде  жалба в Испания срещу актьора за изнасилване през 1995 г. в Париж.

В началото на октомври актьорът отрече вече повдигнатите срещу него обвинения. Той настоя, че не е „нито изнасилвач, нито хищник“.

Актуално

Избрано за вас