Принс поканил Хали Бери на среща с бележка

Снимка: YouTube/Jimmy Kimmel Live

Принс поканил Хали Бери на среща с бележка

Снимка: YouTube/Jimmy Kimmel Live
Сподели

Хали Бери разкрива, че веднъж Принс я е поканил на среща по време на свой концерт по много необичаен начин. 58-годишната носителка на „Оскар“ сподели тази история  в епизода на „Jimmy Kimmel Live“, като обясни, че е била голям фен на музиканта и е отишла да го види на живо. Тогава един сценичен работник се приближил и ѝ подал бележка от самия изпълнител. „Той изпрати някой с лист хартия. Знаете как правят децата:

„Харесваш ли ме? Да или не?“ Аз казах: „Да!“

Искам да кажа, че все пак съм на неговия концерт, нали?“ Бери си спомня. „Върна се отново с друго листче, на което пишеше „Би ли излязла с мен?“. Водещият Джими Кимъл попита актрисата дали е поставила отметка в някое от квадратчетата, на което тя отговори: „Не, не изпратих бележката обратно“.

Бери сподели и ласкателния комплимент, който веднъж е получила от боксовата легенда Мохамед Али.

„Никога няма да забравя това. Отидох при него и бях малко притеснена, защото това все пак е Мохамед Али, обяснява звездата. „Казах: „О, Боже мой, шампионе, толкова ми е приятно да се запознаем!“. А той каза: „О, никога не съм срещал по-красив човек от теб“.

Зад кулисите на предаването Jimmy Kimmel Live в понеделник Бери имаше интересна среща с друг известен боксьор- Майк Тайсън. Звездата от „Х-Мен“ разкри, че е дала на Тайсън и съпругата му Лакиха „Кики“ Спайсър съвет за менопаузата.

„Влязохме в разговор със съпругата му Кики и аз ѝ казах:  „Когато му дойде времето, ще знам всичко по тази тема“. Не съм имала помощ. Сега съм на 58 години и никой не ми помогна. Затова искам да бъда гласът на бъдещето за тези жени и да им помогна да получат необходимата информация преди да ги е сполетяла и да си помислят, че са луди“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас