Риана говори за загубата на коса след бременноста

Снимка: Getty images

Риана говори за загубата на коса след бременноста

Снимка: Getty images
Сподели

Певицата Риана официално пусна на пазара продуктите си Fenty Hair. Тя използва случая, за да разкаже за проблема с косопада след раждането. Риана казва, че след като е родила синовете си, никой не ѝ е обяснил, че косата ѝ ще започне да пада. Тя ражда първия си син, RZA, през май 2022 г., а през август миналата година посреща втория си син, Riot Rose.

Снимка: Getty images
„Това го нямаше в брошурата“,

споделя Риана пред Refinery29. „Не очаквах и че ще се развие толкова бързо. Мислех, че просто ще порасне отново.“ По-нататък тя разказва, че цели  кичури от косата ѝ са се откъснали и че ѝ е било необходимо време и търпение. По думите ѝ в един момент ѝ е било „предостатъчно“. „Научих се да го приемам. Всъщност това ме накара да бъда малко по-креативна и умна по отношение на грижата за косата си“, казва изпълнителката.

В тийзър видеоклипа за Fenty Hair, публикуван по-рано този месец, Риана споменава, че иска да предлага продукти за всеки тип коса. Тя обяснява как е проявила „креативност и изобретателност“ по отношение на собствените си прически.

„Знаете колко много ми е важно да променям прическата си“, каза тя.
Снимка: Getty images

Имала съм почти всякаква текстура, цвят, дължина, от плитки до естествена коса. Така че пускам гъвкава линия продукти не само за всяко желание за коса, но и всеки един продукт е предназначен за укрепване и възстановяване на всички видове коса, от което наистина се нуждаем!

Време е да се забавляваме и да станем по-уверени в стила си.“

Риана говори и за възможността да разшири семейството си. Пред “E!News“ тя се пошегува, че заслужава малко почивка.  „Да отида на карнавал едно лято? Моля, едно лято.“ По-нататък тя каза, че ако това се случи неочаквано, ще го приеме. „Няма да се разсърдя“, каза тя. „Просто бих плакала от чиста тревога за един ден, а на следващия мисля, че просто ще го преодолея“.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас