Лайнъл Ричи отново стана дядо

Снимка: AMY SUSSMAN/GETTY

Лайнъл Ричи отново стана дядо

Снимка: AMY SUSSMAN/GETTY
Сподели

Дъщерята на Лайнъл Ричи – София, и нейният съпруг, станаха родители за първи път.

Елоиз Саманта Грайндж (…) най-хубавият ден в живота ми“, гласеше публикацията на младата майка в чест на дъщеря ѝ. Моделът сподели за раждането първо в Instagram, споделяйки снимка, на която държи крачетата на новороденето, заедно със своя съпруг.

25-годишната София и 30-годишният музикален мениджър Елиът първоначално пазеха в тайна новината за бременността й, за да

„защитят психическото си здраве“,

сподели Ричи пред Vogue през януари. Тогава инфлуенсърката нарече бременността „страшно“ преживяване. Тя отбеляза, че „не е осъзнавала, че има толкова много етапи, които трябва да преминеш, и толкова много тестове за правене“.

В същото интервю тя обсъжда вълнението от това, че ще има дъщеря: „Мечтата ми в живота  е да имам дъщеря, а Елиът също много се радва за момиче. Мисля, че е толкова типично за момчетата да искат момчета, но той има много сестри. Беше наистина мило. Той е много чувствителен“.

Впрочем музикалната звезда Лайънъл също даде интервю наскоро. Той заяви, че „няма как да бъде по-щастлив след новината, че дъщеря му ще става майка“.

„На седмото небе съм“, бяха думите му пред Entertainment Tonight.

София и нейният възлюбен Елиът се венчаха преди година. Церемонията им се състоя във Франция, а на тържеството присъстваха куп популярни личности.

Актуално

Избрано за вас