Свръхдоза убила рокаджията Сет Бинзер

Снимка: Getty Images

Свръхдоза убила рокаджията Сет Бинзер

Снимка: Getty Images
Сподели

Пристрастяването към наркотици изиграва роля за смъртта на Shifty Shellshock от „Crazy Town“. След като съдебният лекар на окръг Лос Анджелис обяви, че рокаджията, чието истинско име е Сет Бинзер, е бил намерен мъртъв в дома си в Лос Анджелис на 24 юни. Той си отива едва на 49 години. Мениджърът на групата потвърждава пред PEOPLE, че той е починал от случайно предозиране с наркотици.

Сет Бинзертака и не успя да се справи със зависимостите си“,

казва Хуберман пред PEOPLE.

„Всички се опитахме, но в крайна сметка не успяхме да му помогнем“.

„Причината за смъртта е комбинация от лекарства, отпускани с рецепта, и наркотици, закупени на улицата“, продължава мениджърът.

Съдебният лекар на окръг Лос Анджелис все още не е посочил причината за смъртта на Бинзер. Той  изчаква връщането на токсикологичните доклади.

През цялата си кариера Бинзер открито разказваше за опита си със злоупотребата с наркотици и участваше в предаванията Celebrity Rehab и Sober House по VH1. През 2012 г. той е

арестуван по обвинения в побой и притежание на наркотици,

гласи тогавашна статия в TMZ. Десет години по-късно отново попада в ареста след обвинения за шофиране в нетрезво състояние, пише Variety.

Освен след злоупотреба с наркотици, Бинзер е бил хоспитализиран през 2012 г., след като е загубил съзнание и е изпаднал в кома. Съобщава се също, че през 2023 г. е влязъл в пререкание с китариста Боби Рийвс след един от концертите им.

Бинзер навлиза в света на музиката през 1992 г. заедно с колегата си вокалист, рапър и член на групата Брет „Епик“ Мазур. Двамата сформират група, наречена Brimstone Sluggers – която през 1995 г. се превръща в Crazy Town.

Актуално

Избрано за вас