Тейлър Суифт се срещна с деца, оцелели при жестокото нападение в Саутпорт

Снимка: Instagram/ samifoster

Тейлър Суифт се срещна с деца, оцелели при жестокото нападение в Саутпорт

Снимка: Instagram/ samifoster
Сподели

Тейлър Суифт се срещна със семействата на момичета, пострадали при нападението в Саутпорт миналия месец. Тя ги посрещна зад кулисите по време на петия си концерт на стадион „Уембли“, пише Variety.

Една от майките, Сами Фостър, публикува видео в TikTok на момичетата си Хоуп и Отъм . Майката на Суифт – Андреа, също се вижда в колекцията от снимки на семейството на Фостър. На кадрите едно от момичетата е с превръзка на ръката, върху която е изписан текста от песента „Cardigan“

„Ти нарисува звезди около моите белези“.
@_samifoster You drew stars around my scars 💫🥹 …. The biggest thankyou to @Taylor Swift and her mum for making the most magical night possible for us all 🫶🏻 thankyou for bringing Hope & Autumn pure happiness last night & always 💗💗💗 #taylorswift #taylornation #erastour #swifties #andreaswift ♬ enchanted 1989 tour – swiftieoath

„Най-големите благодарности на Тейлър Суифт и майка ѝ за това, че направиха възможно най-вълшебната нощ за всички нас. Благодаря ви, че донесохте на Хоуп и Отъм чисто щастие.“, пише майката в социалните мрежи.

Не е известно с колко семейства се е срещнала Суифт по време на престоя си в Лондон, сигурно е, че семейството на Фостър не е единственото. Изпълнителката не е оповестявала и не е признавала публично за срещите.

Преди началото на концертите ѝ на „Уембли“ беше съобщено, че тя е изпратила писмо до семействата на трите момичета, убити при нападението на 29 юли – Беби Кинг, на 6 години, Алис Дасилва Агиар, на 9 години, и Елси Дот Станкомб, на 7 години.

Снимка: BBC

Бруталното нападение е извършено по време на курс по танци, посветен на музиката на Суифт. Други осем деца и двама възрастни също бяха ранени при инцидента. На 6 август мърсисайдската полиция съобщи, че ранените деца са били изписани от болницата в Саутпорт.

Смята се, че по време на нападението в класа е имало около 25 деца. Арестувано е 17-годишно момче, на което са повдигнати обвинения в три убийства, 10 опита за покушение и притежание на оръжие.

Последвайте ни в:

Актуално

Избрано за вас