Новият сериал „Алея на славата“ разкрива тайните в кулинарната сфера

Фото кредит: NOVA

Новият сериал „Алея на славата“ разкрива тайните в кулинарната сфера

Фото кредит: NOVA
Сподели

Новият български сериал „Алея на славата“ , който ще стартира на 26 септември в 20 ч. по NOVA е първият български сериал, който ще пренесе зрителите в няколко ресторанта и ще разкрие тайните в кулинарната сфера.

Нагорещените кухни обаче ще се превърнат във фон на разтърсващата любовна история между младите и амбициозни готвачи Али и Милен. В техния образ се превъплъщават талантливите актьори Радина Боршош и Мак Маринов. Силният сценарий ще постави персонажите в „Алея на славата“ пред неочаквани изпитания. Те са свързани с любов, изневяра, семейни конфликти, борба за оцеляване, щастие и признание. Всичко това ще бъде показано през призмата на готварската професия. На преден план зрителите ще видят също темите за поколенческите различия. Сред тях са силата на приятелството, интригите в подземния свят и политиката, както и безпощадната конкуренция в кулинарния бранш.

„Правим този сериал с много желание и любов. Стараем се всичко да е изпипано до последния детайл, за да можем да представим на зрителите един продукт на изключително високо ниво. Снимаме сериала като кино филм – със същата техника и начин на работа. „Алея на славата“ е различен и много интересен проект. Сигурен съм , че зрителите ще се убедят в това“, споделя режисьорът Виктор Чучков.

В силния каст на сериала влизат доказани актьори, познати от телевизионния екран и театралната сцена – Деян ДонковИрини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Йордан Ръсин и други.

Продуцент на „Алея на славата“ е Светлин Нейнски, а историята е дело на главния сценарист Борислав Захариев и целия му екип от млади, но утвърдени сценаристи.

Актуално