Парола „Наздраве“: SOFIA Winter CRAFT BEER Bazaar

Снимка: Beer Bazaar FB page

Парола „Наздраве“: SOFIA Winter CRAFT BEER Bazaar

Снимка: Beer Bazaar FB page
Сподели

Столичен хипстър без крафт бира не може, твърди клишето. Истината е, крафт бирата е любима напитка, далеч преди хипстърлъка да я присови като неизменна част от своята идентичност. В момента крафт бирата е предпочитана напитка от хора от всякакви социални групи и прослойки. Особено предвид факта, че присътва активно на българския пазар. За дългогодишните почитатели, които искат да открият нещо ново от света на крафт бирите, както и за тези, за които срещата ще е нова, Sofia Winter Craft Beer Bottle & Can Bazaar е тук за всички вас!

Дегустация на българска крафт бира в Koncept Space

На 18 февруари организаторите на базара са поканили голяма част от българските пивоварни, базирани в София. Те ще носят селекция от своите бутилки и кенове по време на еднодневия базар. Това ще е вашата възможност не само да пробвате най-новите и специални бири, но и лично да се срещнете с водещите софийски пивовари.

Входът е свободен, а бирите ще се предлагат от самите пивовари.

Мястото е столичният бар Koncept. Началото е от 14:00, чак до вечерта…или докато бирата не свърши, което едва ли ще се случи, предвид многобройните пивовари, поканени на събитието. По време на събитието, ще имате възможност да пробвате бири от следите пивоварници:

Blek Pine

Cohones

Divo Pivo

Dorst

Sepia

Kazan Artizan (на място ще се запечатват кенчета с техните бири)

Пивотека (Хала)

Sofia Electric Brewery

Rocket Science

White Stork

Разнообразете съботата си и елате, за да подкрепите местните пивовари.  От SOFIA Winter CRAFT BEER Bazaar обещават готина атмосфера, разнообразие от вкусове и интересни срещи.

Актуално

Избрано за вас