Ал Пачино шокиран от бащинството, иска ДНК тест

Ал Пачино шокиран от бащинството, иска ДНК тест

Сподели

Шокиран от бащинството и новината, че ще има четвърто дете се оказа актьорът Ал Пачино. Той е поискал ДНК тест, за да се увери, че бебето на 29-годишната му приятелка е негово. Пачино току-що се присъедини към клуба на старите татковци, но според TMZ това не е било част от плана на актьора от „Кръстникът“, предава „24 часа“.

Само преди дни TMZ съобщи щастливата новина, че Пачино ще става отново баща на 83-годишна възраст. Тя бе потвърдена и от представител на актьора пред People.

Ал Пачино отново ще става баща на 83 години

Майката е 29-годишната Нур Алфаллах, която е бременна в осмия месец.

Сега обаче се разбра, че носителят на „Оскар“ изпитва сериозни подозрения, че рожбата е негова. По този повод той поискал от приятелката си да си направи пренатален тест, за да може още преди да се роди детето да се знае дали в действителност той е бащата.

По информация на TMZ Пачино се съмнява, че е в състояние да забремени предвид възрастта си. Затова поискал Алфаллах да си направи тест, за да знае дали рожбата е плод на любовта им.

ДНК тестът е мотивиран от медицински доклад за репродуктивните проблемите на актьора. Именно затова, както съобщава гореспоменатата медия, Пачино е реагирал с недоверие на добрата новина и е останал шокиран от бащинството.

Актуално

Избрано за вас