Ал Пачино отново ще става баща на 83 години

Ал Пачино отново ще става баща на 83 години

Сподели

Холивудският актьор Ал Пачино ще става баща отново, на 83-годишна възраст. 29-годишната му партньорка Нур Алфала очаква дете.

Представител на Пачино потвърди новината пред множество новинарски издания отвъд океана, включително People, The Hollywood Reporter и E.

Легендарният актьор, записал името си в историята с роли във филми като „Белязаният“, „Кръстникът“ и „Усещане за жена“, има още три деца. Две от тях са от Бевърли Д’Анджело и едно от Ян Тарант.

Алфала, от която Пачино очаква четвъртата си рожба, е продуцент в развлекателната индустрия.

https://www.instagram.com/p/CrROIOXpQQh/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

През 2014 г. Пачино говори пред списание New Yorker за миналото си и споделя, че фактът, че баща му ги е напуснал с майка му, когато е бил на две години, е оформил отношенията му с децата му.

Това е липсващата връзка, така да се каже“, казва той.

Да бъда родител ми помогна много. Съзнателно знаех, че не искам да бъда като баща си. Исках да съм там. Имам три деца. Аз съм отговорен пред тях. Аз съм част от живота им. Когато не съм, това е разстройващо за мен и за тях.

На снимката: Ал Пачино и Робърт де Ниро. Фотокредит: Dominik Bindl/WireImage

Пачино спечели наградата на Академията за най-добър актьор за „Усещане за жена“ от 1992 г. и също така получива множество номинации през цялата си кариера.

Актьорът, любимец на киноманите, никога не се е пенсионирал и продължава да се появява редовно във филми, като в „Ирландецът“ на Мартин Скорсезе, който излезе на голям екран през 2019 година.

Ал Пачино се присъединява към нарастващия списък от по-възрастни бащи. На 79-годишна възраст актьорът Робърт де Ниро наскоро посрещна седмото си дете.

Четете още:

Роберто Кавали стана баща на 82

„Хвани ръка ми, татко“, Валерий Пощаров улавя в миг животи на бащи и синове

Виктория Георгиева: След загубата на баща си спрях да пиша музика

Актуално

Избрано за вас